MÁGIA

2 varázslat, amelynek segítségével vonzalmat ébreszthetsz a kiszemeltedben!

Már régóta szemezel valakivel? Úgy tűnik, mintha te sem lennél közömbös számára, de nem vagy biztos benne? Vagy sajnos eddig egyoldalúnak tűnik a vonzalom? Azonkívül, hogy beveted a szokásos fortélyokat annak érdekében, hogy meghódítsd, használhatsz egy kis mágiát is! Válassz egyet a két 2 varázslat közül és ébressz vonzalmat a kiszemeltedben!

 Jó, ha tudod, egyik varázslat sem befolyásolja az illető akaratát. Csak akkor válik be, ha megtetszel neki, ill. ha van dolgotok együtt. Ám semmit sem veszítesz azzal, hogy kipróbálsz egy ilyen mágiát a siker érdekében! Pénteki napon, növő hold idején végezd el a választott varázslatot:

Gyúljon láng a szívedben irántam bűbáj

A következőkre lesz szükséged a varázslathoz:

• 1 piros gyertya
• 1 kép róla
• Több kép rólad
• Parfümöd
• Rózsaszirmok

A varázslat menete

Karcold bele a gyertyába a te nevedet és az ő nevét. Tedd oda a fényképére, de még ne gyújtsd meg. A képeket helyezd el az ő képe köré és fújd be őket a parfümöddel. Végül szórd meg a képeket rózsaszirmokkal.

Koncentrálj, lásd magad előtt az illetőt. Fókuszálj a vonzalmadra, az iránta való érzéseidre. Azután gyújtsd meg a gyertyát e szavakkal: „Ez itt a te szíved, fogadj be, ha a sors is így akarja, mert dolgunk van együtt, úgy gyúljon láng irántam a szívedben, melybe belekarcoltam a nevemet. Ha van rá esély, befészkelem magamat az elmédbe, illatom beszökik az orrodba, mert szerelem van a levegőben.”

Hagyd leégni a gyertyát három napon keresztül. Mikor leégett, a képeket, a gyertyacsonkot és a szirmokat tedd egy biztos helyre és őrizd meg 1 hónapig.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL