MÁGIA

2 igazán működőképes varázslat szerelmi bánat ellen – Ezek végre elvehetik a fájdalmadat!

Nemrég szakítottatok a kedveseddel? Sőt, most vagy túl egy durva váláson? Érthető, hogy ez megvisel. Talán azt gondolod, soha többé nem jössz rendbe, miközben szörnyű kínokat élsz át. De hidd el, leszel te még boldog és szerelmes is. Idővel. Minden rendbe fog jönni. Ez a 2 varázslat szerelmi bánat ellen segíthet abban, hogy egy kicsit előbb következzen be a gyógyulásod!

Csodát egyik varázslat sem ígér, de amellett, hogy a mindennapokban megteszel mindent annak érdekében, hogy továbblépj, érdemes elvégezned a 2 varázslat egyikét, mely elveheti a fájdalmadat és segíthet begyógyítani a szíved sebeit. Pénteki napon, fogyó hold idején végezd a választott mágiát.

Fájó szív méregtelenítése

A következőkre lesz szükséged:

• Annyi fehér gyertya, ahány éve/hónapja együtt voltatok
• Annyi tű, ahány éve/hónapja együtt voltatok
• Néhány hajszálad
• Piros viasz/gyertya
• Fehér zsálya füstölő
• Egy kisebb teamécses
• Hőálló edény

A varázslat menete

Magad is elkészítheted a piros szív alakú gyertyát, de készen is megveheted. A lényeg, hogy rá kell erősítened majd a hajszálaidat is. Szúrd bele a tűket és tedd az oltárodra úgy, hogy alulról a kis teamécsessel rá tudd olvasztani egy hőálló edényre. Mintha csak párolnál.

Gyújtsd meg a füstölőt és a piros szív körül köralakban elrendezett fehér gyertyákat. Idézd fel a fájdalmadat. Koncentrálj arra, amit érzel. Bátran sírhatsz is.

Mikor elég intenzívek az érzések, gyújts meg a teamécsest, hogy elkezdje megolvasztani a piros szívet és mondd az igét: „Fájdalom kínozza testemet és lelkemet, minden porcikám szenved, de most már legyen ebből elég, lássam végre, ahogy a méreg elég és szívem újra szabad lesz. Megszabadulok a fájdalomtól, begyógyulnak a sebek, nem kínoz már a szerelem.”

Az utóbbi mondatot ismételgesd addig, ameddig jól esik és közben várd, hogy szép lassan elolvadjon a szív. Ha gondolod, több napon át is végezheted a varázslatot, de ne tartson tovább több, mint 7 napnál!

A végén a piros gyertyát és a tűket ásd el.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL