MÁGIA

10 felettébb hatásos vudu olaj recept, amelyekkel teljesítheted a vágyaidat

Szerző:
Szabó Anna
Mint azt tudjuk, a vudu vallás a legkevésbé sem az, amit a filmekben látni. Egyáltalán nem az átkokról szól, hanem a gyógyításról és a támogató jellegű, pozitív mágiákról. A gazdag hitvilággal, szellemekkel, szentekkel teli vallás számos módon kínál lehetőséget arra, hogy megvalósítsuk a vágyainkat. Ilyen például ez a szörnyen erős vudu olaj recept is, amellyel teljesítheted a vágyaidat!

Hogyan állj hozzá?

Mindig szükség van bázis olajra. Bázis olajnak a legjobb a jojoba olaj, de használhatsz étolajat vagy olíva olajat is. A receptek 10-20 milliliterre szólnak. Az nagyjából akkor, mint a patikában kapható barna kis üvegek.

Fontos: Mindig győződj meg arról egy bőrpróbával, nem vagy-e allergiás valamelyik olajra és csakis bőrbarát olajat használj! Mindig külsőleg használd őket! De nem csak a bőrödön, hanem egyes tárgyakra, gyertyákra, amulettekre is kenheted őket a siker érdekében.

Az alap recept:

Ha kész olajokkal dolgozol, csak bele kell csepegtetned a bázis olajba. Tégy sötét üvegbe 10 ml alap(bázis) olajat 15-30 csepp illóolajolajat vagy amennyit a recept előír.

Amennyiben nyers anyagokkal vagy félig olajokkal is dolgozol, akkor egy kis tálba tedd az alapanyagokat, az olajokat, önts rá annyi bázis olajat, ami ellepi az egészet, és hagyd 7 napig állni hűvös, száraz helyen. Utána szűrd le egy kis üvegbe és már használhatod is!

Az elkészült olajokat általában a következő helyekre kenik egy ujjnyira, hogy elérje a kívánt hatást: nyak, csukló, kézfej, szeméremtest, mellkas.

 

mágia varázslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL