LELKIPATIKA

Üzeneted érkezett a belső gyermekedtől! - 3 fontos dolog, amit elfelejtettél!

Lehetsz 20, 40, 60, teljesen mindegy. Attól még, hogy felnőttél, a belső gyermek nem tűnt el. Csak a háttérbe vonult, hogy átadja magát olyan szerepeknek, mint az ifjú leány, a feleség, az anya, a karrierista, és így tovább. De sokan örökre elfelejtjük a belső gyermeket és emiatt zord, unalmas, szürke, életunt emberek leszünk. Van itt számodra 3 fontos dolog, amire most emlékeztetni kíván a belső gyermeked!

 

Hál’ Istennek elég sokoldalúak vagyunk, így életünk során több szerepet, archetípust is megélhetünk, ami nem csak a személyiségünket teszi gazdagabbá, de segít a sorsunk beteljesítésében. Hiszen ezek a szerepek, olyan tapasztalatokat rejtenek magukban, amikből később bölcsességek lesznek.

De térjünk is vissza az elfeledett személyiségjegyedhez, a gyermekhez. Ugyanis félő, hogy Te is száműzted a gyermeket – elnézést, ha te pont a kivételeket erősíted – és elfelejtetted.

{KEPGALERIA}

2. Légy felnőtt, de ne üldözd el a belső gyermeket

Sokan üldözitek el azért a belső gyermeket, mert „ciki”. Mert a társadalom a felelősségteljes, komoly felnőtteket szereti, nem pedig azokat, akik még harminc, negyven évesen is bohók, vagy meséket néznek, esetleg szeretnek a számítógépen játszani. Lásd azt a sok félresikeredett párkapcsolatot, ahol a hölgyek megunják, hogy életük szerelme egy nagy gyerek…
Persze, fel kell nőni. Tudni kell átadni a helyet a felnőttnek. Tudni kell megállni a lábunkon, és felelősségteljes döntéseket hozni. De nem szabad a gyermektől teljesen megválni. Kell, hogy eljöjjön az idő, amikor újra kapcsolatot teremtesz vele. Mivel örökké gyermek vagy és törődni kell vele, ahogy minden csemetével.
Nem kell szégyellni, sem világgá kürtölni. Elég, ha csak te tudod, hogy kiváló kapcsolatban vagy a belső gyermekeddel. Ám ha ezt meg megmered osztani mással, azzal csak segíthetsz másnak!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL