LELKIPATIKA

Tudd meg, a te lelki szerződésed, és hogyan kell értelmezned azt!

Sokan hisznek a lelki szerződés teóriájában, vagyis úgy érzik, hogy van egy céljuk a földön, amihez egész életükben ragaszkodnak is. Hiszik, hogy az Univerzum már a születésük előtt előállt a nekik szánt tervvel. Ha mélyen magadba nézel, rájössz, hogy ki vagy, és mi a célod. A lelki vezetőiddel tanácskozva pedig feltárhatod a lelki szerződésdet is!

Mi a lelki szerződés?

A lelki szerződés az az alku, amit a lelki vezetőddel kötsz meg, mielőtt reinkarnálódnál a Földre. Tartalmazza mindazt, hogy mit akarsz majd elérni életed során, miket kell tanulnod és megtapasztalnod, illetve hogyan kell érezned. Sokan többször visszatérnek a Földre, hogy más aspektusból is megtapasztaljanak egy-egy szituációt. A te sajátos energiád a nevedből gyökerezik, hiszen a benne lévő betűk sorrendje, illetve az így kapott hangzás is hatással van rád.
 

A lelki szerződésed befolyásolja az életcélodat

A lelki szerződésben benne foglaltatik a karmád, a tehetségeid és céljaid is. Úgy kell elképzelni, mint egy táblázatot, amit születésünkkor megkapunk. A későbbiekben hatással lesz a személyiségedre, így pedig a viselkedésedre is.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL