Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Milyen típusú szellemi erővel rendelkezel? – Végezd el ezt a tesztet, és felfedi előtted

Szerző:
Szabó Anna
A pszichikai hatalom hirtelen és előjel nélkül jön, az egyén nem befolyásolhatja közvetlenül. Spontán jelenségek, váratlanul következnek be. A következő teszt segít meghatározni, hogy milyen potenciál rejlik benned, és milyen képességeket fejlesztettél már ki.

Rendkívül fontos a tisztánlátás, hiszen akik nem elég érzékenyek, azok nem lesznek képesek megérteni az erő eredetét és az adottságaik kiterjedését. A pszichikai erő vagy éleslátás általában hirtelen és váratlanul érkezik, az egyénnek nem szükséges közvetlenül kiváltania. Hasonló történik az előérzetek esetében is, a teljesen spontán jelenség mindenféle figyelmeztetés nélkül következik be. A tehetségesek megtapasztalhatják a telekinézist, vagyis képesek lesznek tudatosan tárgyakat mozgatni az akaratuk által. 

Az alábbi tesztben minden pozitív válaszhoz tartozik egy pontszám. Ha a válaszod negatív, akkor abban az esetben nem kapsz pontot a kérdésre. Pontjaid összege adja majd a végső pontszámot, mely alapján besorolhatod magad egy kategóriába, és megismerheted a szellemi képességeidet. 

1. Érezted már valaki jelenlétét, amikor egyedül voltál?
Igen: 500 pont

2. Volt már olyan érzésed, hogy egy családtagod vagy barátod veszélyben van, majd történt veled valami, amikor megbizonyosodtál róla, hogy igazad volt?
Igen: 10 pont

3. Volt olyan álmod vagy előérzeted egy eseményről, ami később bekövetkezett?
Igen: 100 pont

4. Sokszor történik veled, hogy az az ember, akire éppen gondolsz, felhív telefonon?
Igen: 300 pont

5. Láttál valaha egy elhunyt lényt, aki a közeledben jelent meg?
Igen: 500 pont

6. Vannak pillanatok, amikor ugyanarra gondolsz, mint egy barátod, akivel már egy ideje nem beszéltél?
Igen: 300 pont

7. Volt már olyan, hogy megérezted, hogy egy hozzád közel álló ember hamarosan meg fog halni, és ez be is következett?
Igen: 100 pont

8. Volt látomásod olyan katasztrófáról, amely később meg is történt a világban?
Igen: 10 pont

9. Tudtad, hogy meghalt valaki anélkül, hogy megerősítésre lett volna szükséged?
Igen: 10 pont

10. Megálmodtad korábban, hogy egy rokonod vagy barátod összeházasodik valakivel, akit ismersz, majd az esküvő tényleg meg is történt?
Igen: 100 pont

11. Ismersz valakit, akivel ugyanazokat álmodjátok, és a részletek is megegyeznek?
Igen: 300 pont

12. Többször is hallottál már hangokat az elmédben?
Igen: 500 pont

13. Képes vagy bele látni valakinek a bizalmas életébe, amikor éppen csak találkoztatok?
Igen: 10 pont

14. Érezted már azt alvás közben, hogy valaki megérinti, simogatja vagy nyomja a mellkasodat?
Igen: 500 pont

15. Volt már olyan álmod, amelyben egy ismerősöd balesetét láttad, majd pár napon belül ez be is következett?
Igen: 100 pont

16. Érezted már azt, hogy egy baráttal vagy partnerrel ugyanannak a dalnak a harmóniáján vagytok?
Igen: 300 pont

17. Amikor az otthonodban elvesztettél egy tárgyat, a megérzésed segítségével meg tudtad találni?
Igen: 10 pont

18. Ha vannak háziállataid, létezik köztetek olyan kapcsolat, hogy képesek legyenek megérteni a gondolataidat?
Igen: 300 pont

19. Történt már olyan, hogy vezetés közben egy különleges rezgést éreztél magadban, majd pont azon a helyen egy baleset következett be?
Igen: 100 pont

20. Meglátogatott egyszer egy elhunyt családtag vagy ismerős, aki egy üzenetet közvetített számodra?
Igen: 500 pont


A teszt eredményei:

50 és 1000 közötti pontszám - Látnok

Ez azt jelenti, hogy a pszichikai képességeidnek köszönhetően képes vagy érzékelni a jelenben történő eseményeket, ugyanakkor a múltból is visszatartasz néhány esetet. Nincs fix szabály arra vonatkozóan, hogy a képességeid csökkenni vagy növekedni fognak, de ha fiatal vagy, akkor valószínű, hogy érettebbé válnak majd idővel. Mivel látnok vagy, képes vagy az éterben ragadt információ megértésére, és elég érzékeny vagy ahhoz, hogy felfogd a másik dimenziókból érkező rezgéseket. Kapcsolatban állsz az Akasha-krónikákkal, amely az Univerzum tudását tároló könyvtár, a tudatosság magasabb szintjén található, a számodra is elérhető adatok között a múlt, a jelen és a jövő is archiválva van.

1000 és 1500 közötti pontszám - Jövőbe látó

A látnok kategóriájába esik ez is, de a látomások és érzetek a jövő felé mutatnak és általában éjszakai álmok keretében tapasztalhatók. Azok, akik ebbe a csoportba tartoznak, kapcsolatban állnak az időn és téren túli lényekkel, ők a jövő prófétái. Gyakran Vízöntő a csillagjegyük, vagy az Uránusz bolygó volt meghatározó helyzetben a születésük idején. A jövőbe látó emberek közül sokan nem követik a lineáris reinkarnációs körforgást. A lineáris reinkarnációs körforgás során a lélek az előző életéből, a múlttól halad a jövő felé, míg a jövőbe látók fordítva haladnak. A jövőből érkeztél a jelenlegi életedbe, hogy új tudást adj át a társadalomnak, kijavítsd a károkat, és megújítsd a mostani sémákat.

1500 és 3200 közötti pontszám - Telepata

Ez az egyik legkönnyebben meghatározható pszichikai erő, a gondolatok, az érzetek vagy a képek átadást jelenti. Ha telepata vagy, azt javasoljuk, hogy használd a híres Zener kártyákat, hogy fejleszd a kapacitásodat és felfedezd, hogy a küldő vagy a fogadó kategóriájába esel-e, hiszen a kettő között erőbeli különbség is van. Ha telepatikus képességed van, a csillagjegyed valószínűleg Bak, vagy a Szaturnusz bolygó uralta a születésedkor a csillagokat. 

3200 pont vagy több - Médium

Ez a pszichikai képességek közül a legbonyolultabb, ugyanis azt jelenti, hogy képes vagy üzenetet fogadni vizuális vagy hallott szinten más lényektől, legyenek akár elhunyt emberek vagy interdimenzionális teremtmények. Ha médium vagy, nagyon erős személyiséget kell kifejlesztened, hogy megakadályozd, hogy a sötét lelkek manipuláljanak vagy befolyásolják a tetteidet, veszélyeztetve ezzel az életedet és a mentális egészségedet. Az ezzel a hatalommal rendelkező személyeknek meg kell tanulniuk, hogy a lelkükben szabadon van egy ajtó más lények számára, melyet időnként be kell csukniuk, és szelektálniuk kell, hogy kit engednek be rajta. 

A médiumoknak sokféle fajtája van, léteznek olyanok, akik hallott vagy látott információt közvetítenek. A leggyakoribb formája az automatikus írás, amikor a személy vesz egy papírt és ceruzát, ellazítja az izmait, és a kezei elkezdenek írni olyan üzeneteket, melyek nem tartoznak az elméjükhöz, tudatalattiak, néha olyan információt adnak át, amely nem elérhető az ember számára. Ha médium vagy, nagy befolyással van rád a Halak csillagkép, vagy a Neptunusz bolygó volt hatalmon a születésedkor.

 

lelkipatika önismereti teszt önismeret
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL