LELKIPATIKA

Milyen az önértékelésed? - 7 jel, hogy sokkal szebb vagy, mint gondolnád

Lehet, hogy nem is vagy tudatában a saját gyönyörűségednek, ismerd meg tehát ezt a 7 jelet, amely elárulja neked, hogy sokkal szebb vagy, mint hinnéd!

Nem számít, mennyi önbizalmunk van, emberi természetünkből fakadóan hajlamosak vagyunk szorongani a fizikai megjelenésünk miatt. A média és a társadalom teljesíthetetlen szépségideálja még a legvonzóbb személyt is abban az érzésben hagyja, hogy nem elég jó. A valóság az, hogy mindannyian vonzók vagyunk a magunk egyedi módján, és lehetséges, hogy amit te legkevésbé szeretsz magadon, az valakinek kifejezetten tetszik. Ahogy kezdjük építeni az önbizalmunkat, fel kell fedeznünk a bennünk lévő egyedülálló szépséget, és persze el kell engednünk a gyerekes általános iskolai csúfolódásokat, vagy egy korábbi partnerünk durva megjegyzéseit. 

Az emberek irigykedve dicsérnek meg, vagy bókolnak

Semmi sem mondhatja el jobban, hogy milyen szép vagy, mint amikor valaki egy árnyalatnyi irigységgel a hangjában dicsér meg. Tudhatod, hogy valamit nagyon jól csinálsz, ha ilyeneket mondanak neked: „Jól nézel ki, mint általában.” vagy „A te kinézeteddel persze, hogy könnyű…”.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL