LELKIPATIKA

Lelki higiénia - Avagy hogyan gyógyulj ki a lelki sérülésekből és fájdalmakból?

Szerző:
Szabó Anna
Tudod, hogyan gyógyítsd meg magad fizikailag, megtisztítod a sebeket kívülről, belülről pedig gyógyszeres kezelést alkalmazol. A fejedben azonban sokszor elfelejtesz rendet tenni. Tanuld meg gyógyítani önmagad azáltal, hogy megismered a lelkedet, és gyakorlod a lelki higiéniát. 

Vegyük például a kisgyermekeket. Naponta legalább kétszer mosnak fogat, de egyik alkalommal megsértik magukat. Mivel fájdalmas volt számukra az élmény, többé már nem akarnak fogat mosni.

Bár gyakrabban ér pszichológiai és mentális fájdalom, mint fizikai, mégis hajlamos az ember elfeledkezni az előbbi fontosságáról. Vajon nem bűn az, hogy durva és szigorú vagy saját magadhoz? Ennek ellenére azért sokan ismerik a módszert, hogyan lehet rendet tenni az elmében, ahogy azt is, hogy meditációval képes vagy megszabadulni a negatív és túlzottan önkritikus gondolatoktól. Na de mi a helyzet a lelkeddel? Milyen lelki sebeid vannak, amelyek szép lassan nagyobbá nőnek? Hogyan kezeld őket?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL