LELKIPATIKA

Ismered a küldetésed? - Kövesd ezt az 5 lépést, hogy megtudd, mi életed legfőbb célja

Mindannyian valamilyen cél elérése érdekében születtünk. A cél az, ami erős akaratot és motivációt vált ki benned, ami életre kelt és ösztönöz nap, mint nap. Egy jó cél jelentést és útmutatást ad az életednek. A célod általában a meghatározza álmaidat, szenvedélyedet.

Sajnos azonban, ahogy haladunk a korral, az egó egyre jobban hatással van belső hangunkra, és hajlamosak vagyunk igaz célunktól elsodródni. Ezért adunk most 5 tippet arra, hogyan találd meg újra életed célját. 

1. Írj listát arról, amihez értesz

Mindannyian meg vagyunk áldva valamilyen tehetséggel, és olyan dolgokkal, amivel valamilyen okból kifolyólag könnyebben csinálunk egyes tevékenységeket, mint mások. Ahogy egyre idősebbek leszünk, ezeket a képességeket gyakran elfelejtjük meglátni. Ha azt akarod, hogy ezeket az élettől kapott ajándékokat újra meglásd, végy egy papírt, és írd le, mik voltak azok a dolgok, amiket ha megcsináltál, más megkérdezte: „Hú, ezt hogyan csináltad?” Ezek olyan természetes készségek, melyek kihasználása nem igényel különösebb erőfeszítést.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL