LELKIPATIKA

Íme, egy hatékony módszer, melynek segítségével visszaemlékezhetsz az előző életedre

Rengeteg, az előző életek megismerésére hivatott módszer alapja a regressziós rendszer, melynek során hipnotizált állapotban próbáljuk meg felidézni a korábban ismeretlen állomásokat. Az elme felébresztése alatt ráébredhetünk, kik vagyunk, honnan jöttünk, hova tartunk és mi a sorsunk.

Ezeket a technikákat általában javasolt szakemberek felügyelete mellett alkalmazni, ám egyes regressziós módszerek rendkívül egyszerűen kipróbálhatók akár egyedül is. Ezek közül hoztuk most egyet:

Visszatérés

Mielőtt kinyitnád az ajtót, ragadd meg a kilincset és érezd át annak anyagát. Bízz abban, hogy hasznos tudásra teszel szert a túloldalon. Várd tárt karokkal ezeket az új ismereteket!
Meglehet, hogy amit az ajtó mögött találunk, elsőre nem egyértelmű, de ne feledd, időre és türelemre van szükség, hogy minden részletet megérthess. A jelenbe való visszatérésnek természetesen kell megtörténnie, a folyamat saját gyorsaságában. Így gyakorlatilag indulj el visszafelé a folyosón.

Ne kedvetlenedj el, ha az első alkalommal nem éred el a várt eredményt. Akármikor kipróbálhatsz új módszereket is vagy felhívhatsz egy hipnoterapeutát, hogy segítsen neked.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL