LELKIPATIKA

Íme, egy hatékony módszer, melynek segítségével visszaemlékezhetsz az előző életedre

Rengeteg, az előző életek megismerésére hivatott módszer alapja a regressziós rendszer, melynek során hipnotizált állapotban próbáljuk meg felidézni a korábban ismeretlen állomásokat. Az elme felébresztése alatt ráébredhetünk, kik vagyunk, honnan jöttünk, hova tartunk és mi a sorsunk.

Ezeket a technikákat általában javasolt szakemberek felügyelete mellett alkalmazni, ám egyes regressziós módszerek rendkívül egyszerűen kipróbálhatók akár egyedül is. Ezek közül hoztuk most egyet:

A közeg előkészítése

Az első lépés a megfelelő környezet kialakítása, ugyanis a külső tényezők kétségkívül befolyásolják az eredményt. Gondoskodjunk róla, hogy a kiválasztott helyszín kellemes hőmérsékletű legyen, és ne tűzzön be a nap közvetlenül a helyiségbe!

Fontos említést tenni a minket körülvevő hangokról is. Egyes hangok nem jelentenek problémát, sőt, kifejezetten hasznosak (például egy vízesés robaja), míg a TV, a rádió vagy a telefon hanghullámai rossz irányba befolyásolják a folyamat eredményességét.

Ezután helyezkedjünk el kényelmes pozícióban – a testnek ugyanis lazának kell lennie annak érdekében, hogy az önhipnózis beindulhasson. Ennek megfelelően válasszuk ki a napnak azt az időszakát, amikor a legnyugodtabbnak érezzük magunkat!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL