LELKIPATIKA

Így fedezd fel a lelkedben rejlő energia lenyomatokat - Általa megváltozik az életed!

Minden ember tiszta lappal születik erre a földre. Személyiségünk évről évre a fejlődik az élettapasztalataink alapján, mellyel egyidőben megkezdődik lelkünk energia lenyomatának lerakása is, méghozzá a folyamatos rezgéseink által, bekerülve a saját valóságunkba.

Minden, ami ebben a csodálatos Univerzumban található, rezgéseken alapszik

Szó szerint, minden, amit látsz, érintesz, ízlelsz, vagy érzel, mozog (végképp igaz ez a gondolataidra, amik ezért is ilyen erőteljesek). Atomszinten minden egy bizonyos frekvencián rezeg, hogy kialakuljon az a folyamatosan visszatérő mintázat, ami állandóan megjelenik az életedben.

A rezgések találkoznak egymással, mivel tudjuk, hogy a hasonló a hasonlót vonzza (a Vonzás Törvénye szerint), és ezzel formálják az egész élettapasztalatodat. Mindaddig, amíg szegénynek, méltatlannak, szerethetetlennek vagy betegnek érzed magad, a hangulati mércéd a búskomor rezgés felé mutat, így csak több és több ugyanilyen negatív élményt fogsz bevonzani. Egészen addig így lesz ez, amíg meg nem változtatod ezt a rezgést valami sarkalatosan másfélére. Tudd, hogy először mindig a rezgés jelenik meg, majd következik ennek a visszhangja, a valóság.

A saját lelked lenyomata könnyen formálható

Azzal, hogy tudatosan odafigyelsz a lelked lenyomatára és a kiadott rezgéseidre, értelmet nyerhetnek számodra eddigi tapasztalataid és élményeid. Ezt követően már elkezdheted szándákosan módosítgatni a mintákat és történéseket, amik akadályozzák a haladásodat.

Mindig csak a rossz, ugye?

Valami igazán csodálatos történik a lelkeddel, amikor ráébredsz, hogy a veled történt dolgok építenek téged, de nem határozzák meg azt, hogy ki vagy, ahogyan a spirituális lényedet sem. Amint eldöntöd, hogy változtatsz a gondolataidon, a látásmódodon, a szokásaidon, rendelkezni fogsz azzal a bizonyos belső erővel, amivel megváltoztathatod az életedet.
Rendkívül mély folyamat lehet az, ha összegyűjtöd az összes lelki mintáidat (a jót és a rosszat egyaránt), amiket felismersz, mint kibocsátott rezgések. Itt van néhány segítséget nyújtó kérdés, melyek elősegíthetik ezt a folyamatot:

• Gyakran használod az „utálom” szót? A szóbeli megnyilvánulásaid gyakran negatívak?
• Érzel hálát nap mint nap?
• Hogyan kapcsolódsz a benned élő istenihez?
• Milyen tevékenységek dobogtatják meg szívedet? Mi okoz örömöt? Fókuszálj ezekre!
• Mi történt a múltban, ami létrehozta ezt az élő és érző lényt, aki ma te vagy?

Ezután engedj el mindent. Tudatosan irányítsd a rezgéseidet a szeretet, az együttérzés, az öröm, a kreativitás, a vágyak, a hála és az emberségesség irányába, hogy ilyen módon az Univerzum varázslatos csodái megnyilvánuljanak az életedben.

Megjegyzés: A kibocsátott rezgéseid nem mindig lesznek tökéletesek, mivel te is emberből vagy. Ennek ellenére próbálj megbizonyosodni arról, hogy az belőled áradó rezgések túlnyomó része tudatos szándékú legyen.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL