LELKIPATIKA

Így fedezd fel a lelkedben rejlő energia lenyomatokat - Általa megváltozik az életed!

Minden ember tiszta lappal születik erre a földre. Személyiségünk évről évre a fejlődik az élettapasztalataink alapján, mellyel egyidőben megkezdődik lelkünk energia lenyomatának lerakása is, méghozzá a folyamatos rezgéseink által, bekerülve a saját valóságunkba.

Minden, ami ebben a csodálatos Univerzumban található, rezgéseken alapszik

Szó szerint, minden, amit látsz, érintesz, ízlelsz, vagy érzel, mozog (végképp igaz ez a gondolataidra, amik ezért is ilyen erőteljesek). Atomszinten minden egy bizonyos frekvencián rezeg, hogy kialakuljon az a folyamatosan visszatérő mintázat, ami állandóan megjelenik az életedben.

A rezgések találkoznak egymással, mivel tudjuk, hogy a hasonló a hasonlót vonzza (a Vonzás Törvénye szerint), és ezzel formálják az egész élettapasztalatodat. Mindaddig, amíg szegénynek, méltatlannak, szerethetetlennek vagy betegnek érzed magad, a hangulati mércéd a búskomor rezgés felé mutat, így csak több és több ugyanilyen negatív élményt fogsz bevonzani. Egészen addig így lesz ez, amíg meg nem változtatod ezt a rezgést valami sarkalatosan másfélére. Tudd, hogy először mindig a rezgés jelenik meg, majd következik ennek a visszhangja, a valóság.

A saját lelked lenyomata könnyen formálható

Azzal, hogy tudatosan odafigyelsz a lelked lenyomatára és a kiadott rezgéseidre, értelmet nyerhetnek számodra eddigi tapasztalataid és élményeid. Ezt követően már elkezdheted szándákosan módosítgatni a mintákat és történéseket, amik akadályozzák a haladásodat.

Mindig csak a rossz, ugye?

Valami igazán csodálatos történik a lelkeddel, amikor ráébredsz, hogy a veled történt dolgok építenek téged, de nem határozzák meg azt, hogy ki vagy, ahogyan a spirituális lényedet sem. Amint eldöntöd, hogy változtatsz a gondolataidon, a látásmódodon, a szokásaidon, rendelkezni fogsz azzal a bizonyos belső erővel, amivel megváltoztathatod az életedet.
Rendkívül mély folyamat lehet az, ha összegyűjtöd az összes lelki mintáidat (a jót és a rosszat egyaránt), amiket felismersz, mint kibocsátott rezgések. Itt van néhány segítséget nyújtó kérdés, melyek elősegíthetik ezt a folyamatot:

• Gyakran használod az „utálom” szót? A szóbeli megnyilvánulásaid gyakran negatívak?
• Érzel hálát nap mint nap?
• Hogyan kapcsolódsz a benned élő istenihez?
• Milyen tevékenységek dobogtatják meg szívedet? Mi okoz örömöt? Fókuszálj ezekre!
• Mi történt a múltban, ami létrehozta ezt az élő és érző lényt, aki ma te vagy?

Ezután engedj el mindent. Tudatosan irányítsd a rezgéseidet a szeretet, az együttérzés, az öröm, a kreativitás, a vágyak, a hála és az emberségesség irányába, hogy ilyen módon az Univerzum varázslatos csodái megnyilvánuljanak az életedben.

Megjegyzés: A kibocsátott rezgéseid nem mindig lesznek tökéletesek, mivel te is emberből vagy. Ennek ellenére próbálj megbizonyosodni arról, hogy az belőled áradó rezgések túlnyomó része tudatos szándékú legyen.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL