Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Hogyan tovább, ha semmi nem tesz boldoggá – Ez a 6 dolog segíthet

Szerző:
Szabó Anna
Semmi nem tesz már boldoggá? Úgy érzed, értelmetlen az életed? Ha elveszettnek érzed magad, és kíváncsi vagy, hogyan tovább, akkor íme, néhány szuper stratégia, amelynek segítségével újra elemedben érezheted magad.

A boldogság nem a tökéletes karrierről, a sok pénzről vagy a nagyszerelemről szól, és soha nem másokon múlik. ,,A boldogság egy lelkiállapot. Te vagy az egyetlen, aki irányíthatja. Mint ahogy úgy is dönthetsz, hogy hasznosan töltöd az idődet, az is a döntésedtől függ, hogy boldog vagy-e.” – Darius Foroux.

Ha úgy érzed, semmi sem tesz már boldoggá, el kell hinned, hogy a boldogságod nem külső tényezőktől függ, hanem csakis tőled. Apró változások bevezetése segíthet abban, hogy megbirkózz a napi kihívásokkal anélkül, hogy azok túlságosan befolyásolnák a hangulatod. Ne hagyd, hogy ezek a harcok elvegyék a figyelmet a legfontosabbtól: tőled.
 

Állj meg és végy egy nagy levegőt

Az élet sokszor borzasztóan pezseg és kaotikus. Egyik feladatot követi a másik – csak a vállalásaink lebegnek a szemünk előtt. Közben pedig elfelejtünk figyelni a gondolatainkra, az érzéseinkre és a szükségleteinkre. Ha boldog szeretnél lenni, muszáj lesz lelassítanod és szünetet tartanod a folyamatos pörgésben.
 

lelkipatika boldogság
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL