LELKIPATIKA

Hallgass a szívedre! - 5 helyzet, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni

Amikor arról van szó, hogy az ösztöneinkre hallgatunk, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy megengedjük, hogy az intuíciónk vezessen bennünket. Mindenkiben meg van az a vele született képesség, hogy hallgasson arra a belső hangra, amely figyelmezteti, hogy ne tegyen meg bizonyos lépéseket. Az azonban fontos, hogy meg is tudjuk fejteni, mit súgnak az ösztöneink.

Az a csomó a gyomrodban, a hirtelen kimerültség, vagy az erős vágy, hogy a melletted levő emberen segíts, többet jelenthet, mint azt elsőre hinnéd. Íme, 5 ösztönös megérzés, melyet nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni.         

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

5. Úgy tűnik, minden rendben van

Függetlenül attól, hogy munkahelyváltásról, szakításról van szó, vagy arról, hogy ezentúl hol fogsz élni, az intuícióid sokkal nagyobb szerepet játszanak ezekben a döntésekben, mint a racionális gondolkodás. Amikor ugyanis meghozod azokat a döntéseket, melyek megváltoztatják életedet, minden azon múlik, hogy mit érzel velük kapcsolatban. Ne feledd, az emberek azért adnak vagy távolítanak el bizonyos dolgokat az életükből, hogy jobban érezzék magukat.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL