LELKIPATIKA

Hallgass a szívedre! - 5 helyzet, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni

Amikor arról van szó, hogy az ösztöneinkre hallgatunk, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy megengedjük, hogy az intuíciónk vezessen bennünket. Mindenkiben meg van az a vele született képesség, hogy hallgasson arra a belső hangra, amely figyelmezteti, hogy ne tegyen meg bizonyos lépéseket. Az azonban fontos, hogy meg is tudjuk fejteni, mit súgnak az ösztöneink.

Az a csomó a gyomrodban, a hirtelen kimerültség, vagy az erős vágy, hogy a melletted levő emberen segíts, többet jelenthet, mint azt elsőre hinnéd. Íme, 5 ösztönös megérzés, melyet nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni.         

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

3. Segíteni kell ezen az emberen

Az ösztön nem csak negatív helyzetekben működik. Mivel minden ugyanabból a forrásból ered, közvetlen kapcsolatban vagyunk egymással, tehát megérezhetjük, ha valakinek segítségre van szüksége. Meg van az a rendkívüli képességünk, hogy tudjunk olvasni mások energiamezőjében, akár az arckifejezésükből, a testbeszédéből, vagy egyszerűen abból, ahogyan érezzük magunkat a közelében. Észrevetted már, hogy milyen sokan sietnek például egy katasztrófa áldozatainak segítségére? Legyen szó akár árvízről, akár más, mesterséges következmény hatására kialakult katasztrófáról. Nyújts segítséget még akkor is, ha az érintett személy nem kéri – ilyen pillanatokban a nonverbális jelek több információt nyújtanak, mint a szavak.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL