LELKIPATIKA

Hallgass a szívedre! - 5 helyzet, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni

Amikor arról van szó, hogy az ösztöneinkre hallgatunk, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy megengedjük, hogy az intuíciónk vezessen bennünket. Mindenkiben meg van az a vele született képesség, hogy hallgasson arra a belső hangra, amely figyelmezteti, hogy ne tegyen meg bizonyos lépéseket. Az azonban fontos, hogy meg is tudjuk fejteni, mit súgnak az ösztöneink.

Az a csomó a gyomrodban, a hirtelen kimerültség, vagy az erős vágy, hogy a melletted levő emberen segíts, többet jelenthet, mint azt elsőre hinnéd. Íme, 5 ösztönös megérzés, melyet nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni.         

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

2. Ez a helyzet veszélyesnek tűnik

Előfordult már veled, hogy vásárlás közben találkozott valakivel a tekinteted, és azonnal egy kellemetlen érzés lett úrrá rajtad? Tegyük fel, hogy az illető csendben figyel téged, majd követni kezd, anélkül, hogy bármit is vásárolna. Egy ilyen helyzetben ösztönösen érezheted, hogy ha elindulsz a kocsid felé, vagy egy kevésbé forgalmas helyen tartózkodsz, veszélynek teszed ki magad. Lehet, hogy az illető nem fenyegeti közvetlenül az életedet, ám az ösztöneid azt súgják, hogy légy résen. A küzdelem vagy a menekülés mechanizmusa arra van tervezve, hogy figyelmeztessen a közvetlen veszélyre, így hát azonnal cselekedj, ha veszélyérzeted támad. Még akkor is érdemes minden esetben hallgatni rá, ha időnként ez az ösztön tévesnek bizonyul, mert lehet, hogy az életedet menti meg.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL