LELKIPATIKA

Hallgass a szívedre! - 5 helyzet, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni

Amikor arról van szó, hogy az ösztöneinkre hallgatunk, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy megengedjük, hogy az intuíciónk vezessen bennünket. Mindenkiben meg van az a vele született képesség, hogy hallgasson arra a belső hangra, amely figyelmezteti, hogy ne tegyen meg bizonyos lépéseket. Az azonban fontos, hogy meg is tudjuk fejteni, mit súgnak az ösztöneink.

Az a csomó a gyomrodban, a hirtelen kimerültség, vagy az erős vágy, hogy a melletted levő emberen segíts, többet jelenthet, mint azt elsőre hinnéd. Íme, 5 ösztönös megérzés, melyet nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni.         


 

 

 

 

1. Nem érzem jól magam

Ha a szervezetedben valami nem működik helyesen, feltétlenül hallgatnod kellene az érzésre, mielőtt túl késő lenne. Sokan figyelmen kívül hagyják ezeket a jelzéséket és a végén sokkal nagyobb problémákkal szembesülnek. A tested ösztönösen érzi, ha valami baj van, és az apró a jelzések figyelmeztetnek arra, hogy jobban a dolgok mélyére kell ásnod, hogy tudd mit próbált üzenni neked. Soha ne gondolkozz, ha nem érzed jól magad, ugyanis az emberi test meglépően gyakran kommunikál az intuíció erejével. Ugyanakkor figyelj arra, hogy érzed magad, ahányszor kapcsolatba lépsz valakivel. Kimerültnek, idegesnek vagy lehangoltnak? Jó, ha tudod, hogy ezek az érzések nem véletlenül kerülnek felszínre benned, így tudni fogod, ki az, aki leszívja az energiádat, és ki azok, aki feltölt. Az intuíció különböző formában szól hozzád, tehát soha ne hagyd figyelmen kívül ezeket az érzéséket, akármilyen enyhén is vannak jelen.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL