LELKIPATIKA

A világ és a kimondatlan vágyak - Hogyan kezdj el hallgatni a megérzéseidre és a lelked üzeneteire?

Akárcsak a kisujjad, te is egyedül vagy mindaddig, amíg nem hallgatsz a szívedre és a megérzéseidre valamint nem éled meg az álmaidat. A születés után a család és a társadalmi beidegződések következtében olyan viszonyod lesz a vagyonnal, az egészséggel és az emberekkel, amilyen mintát a család és a környezeted állít eléd. Sajnos ezek legtöbbször negatívan sülnek el.

A betegségek, a boldogtalanság és a pénzügyi gondok mind-mind olyan dolgok, amelyeket a környezeted nevel beléd, mindez pedig megnehezíti az álmodozást és a vágyaid megélését. Olyan érzés mindez, mintha egy homályos szemüvegen át szemlélnéd a világot. A beléd kondicionált társadalmi szokások és a kulturális korlátok, a különböző traumák mindegyike egy-egy energiablokk. Ez a negatív energia ugyanis rossz irányba befolyásol, ami szinte öntudatlanul esik meg veled.

Az élet folytonos küzdelem. Vajon hogyan tisztíthatnád meg a fenti homályos lencsét és hogyan kezdj el hallgatni a lelkedre és merj álmodni?

{KEPGALERIA}

4. Kezdj el hallgatni a testedre

Biztosan emlékszel arra, amikor a dolgok remekül mentek és akkor hogyan érezted magad. Hidd el, a boldogság az a természetes állapot.

Ha letargikus állapotban vagy, emésztési gondok gyötörnek, vagy mindenféle ok nélkül egyfajta „világfájdalom” gyötör, mindezt ne hagyd figyelmen kívül. Ekkor ugyanis valami nagyon nincs rendben. Próbáld megfigyelni tudatosan, hogy mikor érezted magad jól mentálisan és érzelmileg, és az életed úgy alakítani, hogy ismét kiegyensúlyozottnak érezd magad.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL