LELKIPATIKA

A világ és a kimondatlan vágyak - Hogyan kezdj el hallgatni a megérzéseidre és a lelked üzeneteire?

Akárcsak a kisujjad, te is egyedül vagy mindaddig, amíg nem hallgatsz a szívedre és a megérzéseidre valamint nem éled meg az álmaidat. A születés után a család és a társadalmi beidegződések következtében olyan viszonyod lesz a vagyonnal, az egészséggel és az emberekkel, amilyen mintát a család és a környezeted állít eléd. Sajnos ezek legtöbbször negatívan sülnek el.

A betegségek, a boldogtalanság és a pénzügyi gondok mind-mind olyan dolgok, amelyeket a környezeted nevel beléd, mindez pedig megnehezíti az álmodozást és a vágyaid megélését. Olyan érzés mindez, mintha egy homályos szemüvegen át szemlélnéd a világot. A beléd kondicionált társadalmi szokások és a kulturális korlátok, a különböző traumák mindegyike egy-egy energiablokk. Ez a negatív energia ugyanis rossz irányba befolyásol, ami szinte öntudatlanul esik meg veled.

Az élet folytonos küzdelem. Vajon hogyan tisztíthatnád meg a fenti homályos lencsét és hogyan kezdj el hallgatni a lelkedre és merj álmodni?

{KEPGALERIA}

2. Mindig hallgass a lelkedre és a megérzéseidre

A lelked nem szavak formájában kommunikál – mindez leginkább álmok vagy spontán történések útján történik. Ilyenek például a megérzések, a gyomrodban érzett bizsergés, az azonnali cselekvésre való belső késztetés vagy éppen a semmiből előtörő emlékek. Tedd azt, amit igazán szeretnél, és hallgass többször a megérzéseidre. Érezni fogod, mi a helyes.

Ezek az üzeneteket azonban sokak hajlamosak figyelmen kívül hagyni, de te igenis figyelj oda rájuk.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL