LELKIPATIKA

A világ és a kimondatlan vágyak - Hogyan kezdj el hallgatni a megérzéseidre és a lelked üzeneteire?

Akárcsak a kisujjad, te is egyedül vagy mindaddig, amíg nem hallgatsz a szívedre és a megérzéseidre valamint nem éled meg az álmaidat. A születés után a család és a társadalmi beidegződések következtében olyan viszonyod lesz a vagyonnal, az egészséggel és az emberekkel, amilyen mintát a család és a környezeted állít eléd. Sajnos ezek legtöbbször negatívan sülnek el.

A betegségek, a boldogtalanság és a pénzügyi gondok mind-mind olyan dolgok, amelyeket a környezeted nevel beléd, mindez pedig megnehezíti az álmodozást és a vágyaid megélését. Olyan érzés mindez, mintha egy homályos szemüvegen át szemlélnéd a világot. A beléd kondicionált társadalmi szokások és a kulturális korlátok, a különböző traumák mindegyike egy-egy energiablokk. Ez a negatív energia ugyanis rossz irányba befolyásol, ami szinte öntudatlanul esik meg veled.

Az élet folytonos küzdelem. Vajon hogyan tisztíthatnád meg a fenti homályos lencsét és hogyan kezdj el hallgatni a lelkedre és merj álmodni?

 

1. Utasítsd el a negatív gondolkodást, kritikákat és előítéleteket

A média káros hatással lehet rád, mivel túl sok negatív hírt tálal eléd, és a negatív gondolatok bizony nagyon fertőzőek lehetnek.

Észre fogod venni, ha tudatosan figyeled a körülötted lévő embereket, hogy akikben nagy az életöröm és imádnak élni, kirobbanó energiával rendelkeznek – noha akár már a           70 vagy 80 éves kort is meghaladták. Ellenben a harmincas korosztályra sokszor jellemző, hogy zavaros a gondolkodásuk, túlzottan negatív a világképük és kiégettnek tűnnek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL