Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

A siker 7 spirituális törvénye, mely megváltoztatja életedet

Szerző:
Szabó Anna
Deepak Chopra szerint „Minden alkalommal, amikor a régi beidegződés szerint reagálsz egy helyzetre, kérdezd meg magadtól, hogy a múltad foglya, vagy a jövőd kovácsa akarsz lenni.” Tudd, hogy ha valaminek ellenállsz, az továbbra is fennmarad, és ha görcsösen el akarsz kerülni valamit, azzal csak több problémát teremtesz. Tedd lehetővé az Univerzumnak, hogy csodát teremtsen számodra.

 

Nem azzal érjük el a sikert, hogy keményen dolgozunk, ahogyan nem is abban mérjük, hogy mit szereztünk meg. A sikert kizárólag a hitelességünkkel, az eredetiségünkkel, az együttérzésünkkel és a jóságunkkal érhetjük el. Ahogy Deepak mondja: „A siker nem más, mint a boldogság kiterjesztése és a célok fokozatos megvalósítása.”  Hogyan tehetnéd könnyebbé életedet? Mit tehetsz annak érdekében, hogy megváltoztasd a felfogásodat? Íme, a siker 7 törvénye:

.

 

 

7. A "Dharma", avagy az Élet céljának törvénye

Életednek célja van. Mindnyájunknak van egy útja, egyéni ajándékaink és tehetségünk alapján. Amit kaptál, az az emberiség legfőbb célját szolgálja. Mikor magadból adsz, gyönyörű teret engedsz a dharma törvényének. Kérdezd meg magadtól minden reggel: „Hogy lehetek ma a világ szolgálatára?” Engedd meg magadnak, hogy minden pillanatban segíthess másoknak, hiszen nem azért jöttünk a világra, hogy egyedül tapasztaljunk meg mindent. Sosem tudhatod, hogy milyen mértékben változtatod meg egy másik ember életét.

lelkipatika spirituális
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL