LELKIPATIKA

A siker 7 spirituális törvénye, mely megváltoztatja életedet

Deepak Chopra szerint „Minden alkalommal, amikor a régi beidegződés szerint reagálsz egy helyzetre, kérdezd meg magadtól, hogy a múltad foglya, vagy a jövőd kovácsa akarsz lenni.” Tudd, hogy ha valaminek ellenállsz, az továbbra is fennmarad, és ha görcsösen el akarsz kerülni valamit, azzal csak több problémát teremtesz. Tedd lehetővé az Univerzumnak, hogy csodát teremtsen számodra.

 

Nem azzal érjük el a sikert, hogy keményen dolgozunk, ahogyan nem is abban mérjük, hogy mit szereztünk meg. A sikert kizárólag a hitelességünkkel, az eredetiségünkkel, az együttérzésünkkel és a jóságunkkal érhetjük el. Ahogy Deepak mondja: „A siker nem más, mint a boldogság kiterjesztése és a célok fokozatos megvalósítása.”  Hogyan tehetnéd könnyebbé életedet? Mit tehetsz annak érdekében, hogy megváltoztasd a felfogásodat? Íme, a siker 7 törvénye:

.

 

 

5. A Szándék és vágy törvénye

Szándékaid alapján képes vagy bármit bevonzani, amit szeretnél. A rezgés, amelyet álmaid elérésébe beleteszel, az megteremti a kinyilvánulást. Ezért van az, hogy ha beleragadsz egy negatív gondolkodás mintába, azokat a dolgokat vonzod be, amiktől félsz, nem pedig azokat, amiket szeretnél. Fontos, hogy készíts egy kívánságlistát, valamint vizualizációs és álomtáblát azokról a dolgokról, amiket szeretnél elérni, ugyanis a vizualizáció a kinyilvánulás legjobb formája. Ha egyszer erőfeszítéseket teszel, akkor lehetővé teszed az Univerzumnak, hogy megteremtse számodra a legnagyobb jót. Ne engedd, hogy az akadályok negatív irányba tereljék a gondolkodásodat, és ne próbáld kontroll alatt tartani álmaid kimenetelét. Vizualizáld a végső kimenetelt és hagyd, hogy az isteni erők utazásra invitáljanak. Bízz a teremtés erejében!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL