LELKIPATIKA

A siker 7 spirituális törvénye, mely megváltoztatja életedet

Deepak Chopra szerint „Minden alkalommal, amikor a régi beidegződés szerint reagálsz egy helyzetre, kérdezd meg magadtól, hogy a múltad foglya, vagy a jövőd kovácsa akarsz lenni.” Tudd, hogy ha valaminek ellenállsz, az továbbra is fennmarad, és ha görcsösen el akarsz kerülni valamit, azzal csak több problémát teremtesz. Tedd lehetővé az Univerzumnak, hogy csodát teremtsen számodra.

 

Nem azzal érjük el a sikert, hogy keményen dolgozunk, ahogyan nem is abban mérjük, hogy mit szereztünk meg. A sikert kizárólag a hitelességünkkel, az eredetiségünkkel, az együttérzésünkkel és a jóságunkkal érhetjük el. Ahogy Deepak mondja: „A siker nem más, mint a boldogság kiterjesztése és a célok fokozatos megvalósítása.”  Hogyan tehetnéd könnyebbé életedet? Mit tehetsz annak érdekében, hogy megváltoztasd a felfogásodat? Íme, a siker 7 törvénye:

.

 

 

3. A Karma, avagy az Ok és okozat törvénye

Az élet leckék és tapasztalatok sorozata, melyek fokozzák a spirituális és emberi kapcsolataidat. A Karma törvénye azt jelenti, hogy amit adsz magadból, az visszatér hozzád. Chopra azt mondja: „Ha át akarod alakítani a karmádat egy pozitív, vonzóbb tapasztalattá, keresd a lehetőségeket még akkor is, ha éppen nehéz időszakon mész keresztül, és kösd ezt a lehetőséget életed céljához. Ez lehetővé teszi számodra, hogy egy szerencsétlen helyzetből előnyt kovácsolj, és új értelmet adj a karmádnak.” Ne feledd, minden cselekvésre van egy reakció.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL