LELKIPATIKA

A siker 7 spirituális törvénye, mely megváltoztatja életedet

Deepak Chopra szerint „Minden alkalommal, amikor a régi beidegződés szerint reagálsz egy helyzetre, kérdezd meg magadtól, hogy a múltad foglya, vagy a jövőd kovácsa akarsz lenni.” Tudd, hogy ha valaminek ellenállsz, az továbbra is fennmarad, és ha görcsösen el akarsz kerülni valamit, azzal csak több problémát teremtesz. Tedd lehetővé az Univerzumnak, hogy csodát teremtsen számodra.

 

Nem azzal érjük el a sikert, hogy keményen dolgozunk, ahogyan nem is abban mérjük, hogy mit szereztünk meg. A sikert kizárólag a hitelességünkkel, az eredetiségünkkel, az együttérzésünkkel és a jóságunkkal érhetjük el. Ahogy Deepak mondja: „A siker nem más, mint a boldogság kiterjesztése és a célok fokozatos megvalósítása.”  Hogyan tehetnéd könnyebbé életedet? Mit tehetsz annak érdekében, hogy megváltoztasd a felfogásodat? Íme, a siker 7 törvénye:

.

 

 

2. Az Adok-kapok törvénye

Minden egyes napon lehetőséged van arra, hogy valamilyen ajándékot adj a világnak, amit vissza is kapsz. Ez olyan egyszerű, mint mikor bókolsz egy idegennek. Ha kedvességet és szeretetet adsz, az ugyanazzal az energiával és rezgéssel tér vissza hozzád. Ne feledd, a bőség nem a bankszámládon található pénzösszegben mérhető! Ez a törvény azt jelenti, hogy a bőség egészségben, örömben és szeretetben mérhető. Tehát, amit adsz az Univerzumnak, az ugyanolyan módon tér vissza hozzád. Észlelésed megnyitásával és viselkedésed megváltoztatásával tehát bőséget teremtesz, amely kiárad az egész világra.

Chopra javaslata: „Kérdezd meg magadtól: milyen üzenetet közvetít számomra az Univerzum? Mit tanulhatok ebből, és hogyan tehetem ezt hasznossá embertársaim számára?” Ne feledd, még a nehéz helyzetek is lehetőséget teremtenek a tanulásra és a növekedésre.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL