Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

A siker 7 spirituális törvénye, mely megváltoztatja életedet

Szerző:
Szabó Anna
Deepak Chopra szerint „Minden alkalommal, amikor a régi beidegződés szerint reagálsz egy helyzetre, kérdezd meg magadtól, hogy a múltad foglya, vagy a jövőd kovácsa akarsz lenni.” Tudd, hogy ha valaminek ellenállsz, az továbbra is fennmarad, és ha görcsösen el akarsz kerülni valamit, azzal csak több problémát teremtesz. Tedd lehetővé az Univerzumnak, hogy csodát teremtsen számodra.

 

Nem azzal érjük el a sikert, hogy keményen dolgozunk, ahogyan nem is abban mérjük, hogy mit szereztünk meg. A sikert kizárólag a hitelességünkkel, az eredetiségünkkel, az együttérzésünkkel és a jóságunkkal érhetjük el. Ahogy Deepak mondja: „A siker nem más, mint a boldogság kiterjesztése és a célok fokozatos megvalósítása.”  Hogyan tehetnéd könnyebbé életedet? Mit tehetsz annak érdekében, hogy megváltoztasd a felfogásodat? Íme, a siker 7 törvénye:

.

 

 

1. A Tiszta lehetségesség törvénye

Az ego egy olyan mechanizmus, amely az emberi elmét irányítja. Ahhoz, hogy elhallgattasd, napi 30 perc meditációra van szükséged. Ez lehetővé teszi az isteni útmutatás számára, hogy részt vegyen egy kritikától és előítéletektől mentes elme kialakításában. Az elme könnyen le tud csendesedni, ha teret adunk neki, ezért fontos, hogy tölts időt a természetben, ugyanis a természet a lélek egyfajta alapja, és központja. Meditáció alatt lehetővé teszed a felsőbb éned számára, hogy megnyilvánuljon, vezessen téged és előhozza azokat a válaszokat, melyeket az ego elhomályosít a kétségeken, félelmeken és szorongásokon keresztül.

lelkipatika spirituális
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL