LELKIPATIKA

A koronavírus spirituális üzenete – Elérkezett az önreflexió ideje

Minden, amit átélünk, komoly jelentőséggel bír. Hinnünk kell abban, hogy egyszer minden rossznak vége szakad. A koronavírus spirituális üzenete: az életnek meg kell állnia egy időre ahhoz, hogy később folytatódhasson.

Az áldozatok és megfertőződöttek számának növekedése és a vírus tombolása rányomta a bélyegét az emberiség mindennapjaira. Nyilvánvalóan a legfőbb érzés, ami ilyenkor hatalmába kerít minket, az a sebezhetőség.

A globális egyensúly hiánya a gazdaságot is depresszióba sodorta, melynek következményeképp az emberek és a vállalatok megélhetése is kockán forog. Az élet, ahogyan eddig ismertük, 180 fokos fordulatot vett. Eljött az ideje, hogy megálljunk egy pillanatra és magunkba nézzünk. Ki gondolta volna, hogy a világ ritmusa egyszer csak megáll?

Állj meg, nézz körbe és tanuld meg értékelni, ami körülvesz: a szabadságot, a kapcsolataidat, a természetet, mindent, amit nem lehet pénzért megvenni. Zsidó hagyomány szerint a hét egy bizonyos napját kifejezetten az önreflektálásnak, a családnak és a gondolkodásnak kell szentelni. A katolikus vallás a Húsvét előtti 40 napot szánja erre a folyamatra. Mi hát a tanulság?
 

Az egyes időszakok között átmeneteket élünk át

A koronavírus egyik spirituális üzenete az, hogy a világnak össze kell fognia. Itt a lehetőség arra, hogy búcsút intsünk a megbékíthetetlennek hitt ellentéteknek. A világjárvány hatására az emberek végig gondolják, mire van igazán szükségük, ugyanis semmi sem garantált.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL