LELKIPATIKA

A karma 7 törvénye, ami teljesen megváltoztatja az életedet - Akár örökre!

Mindenkinek van egy általános elképzelése arról, hogy milyen a jó és a rossz karma, és az mit hozhat az életébe. Az energia, melyet az Univerzumba kibocsátasz, képes akár tízszeres erővel is visszatérni. A karma sok-sok életre vonatkozik, amiről néha elfeledkezel, amikor igyekszel helyesen cselekedni.

Vannak olyan esetek is, amikor véletlenül sértesz meg valakit, és a hibádtól független lesz a következmény. Ez persze rendben van mindaddig, amíg szándékosan nem teszel rosszat valaki ellen, ugyanis ebben az esetben megérdemled az adott következményekkel járó karmikus történést. Annak érdekében, hogy jó karmád legyen, meg kell vizsgálnod azokat a dolgokat, amelyekkel javíthatsz mindezen, és tudatában kell lenned a mások iránti cselekedeteiddel is. Íme, 7 olyan törvény, amely megváltoztathatja az életedet akár örökre.

 


 

7. Örülj a változásoknak

A változás nem mindig a legjobb, de ugyanakkor elengedhetetlen. A változással kapcsolatos probléma az, hogy szembesülni kell bizonyos különbségekkel, amikre korábban nem voltál felkészülve. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a változás rossz dolog, csak nem mindig fogadod könnyen. Próbáld meg kiélvezni az új dolgokat és helyzeteket, amelyekben általában nem érezted magad korábban komfortosan. Természetesen ez megköveteli, hogy kilépj a komfort zónádból, de minél inkább nyitott vagy a változásokra, annál jobb lesz a karmád is.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL