LELKIPATIKA

A hét napjainak jelentése és energiája - Így használd az erejét!

A hét minden napjának sajátos, különleges rezgése van. Természetesen a nap specifikus rezgését a bolygók állása, a saját életkörülményeid és a személyes rezgéseid határozzák meg, azonban minden egyes napnak más légköre van, melyek 24 óráig tevékenykednek.

A régi időkben minden napot a bolygókról neveztek el. Minden egyes nap különleges volt és mindennap időt kaptak arra, hogy használják a bolygók energiáját. Érdekes lehet ezt olvasni, hogy régen is mekkora jelentőséget tulajdonítottak a bolygók energiáinak, mivel ez még mindig érvényes napjainkban is. Az alábbiakban olvashatod minden egyes nap jelentését és azt is, hogyan tudod hasznosítani az erejüket.

Péntek

A péntek a Vénusz, a szeretet és a kreativitás bolygójának napja, így tökéletes nap a pihenésre és a másokkal való kapcsolattartásra. A Vénusz romantikus energiája arra késztet bennünket, hogy azokra gondoljunk, akiket szeretünk. Ez teszi a pénteket tökéletes alkalommá egy esti randevúhoz vagy intim kapcsolatok ápolásához.

Lehetővé teszi számunkra, hogy kreatívak legyünk és új inspirációt nyújtsunk minden projekthez, amin dolgozunk. A gyenge pontokat is összegezhetjük ezen a napon. Tökéletes alkalom a szórakozásra, kényeztetésre és szépségápolási rutin elvégzésére is. Ez a nap a kikapcsolódásé, így mellőzd a fárasztó eseményeket.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL