LELKIPATIKA

9 tipp, hogyan kérhetsz lelki útmutatást a benned élő magasabb Erőtől – Növeld a rezgésszintedet!

Bárki, aki lelki megpróbáltatásból épül fel, tudja jól, hogy a gyógyulás reménytelen, amíg nem kapcsolódnak a bennük szunnyadó magasabb erőhöz. Tudni szeretnénk, mivel segíthetünk magunkon a legjobban, hol húzhatjuk meg a határainkat és hogyan érhetjük el a céljainkat. Akármit is jelentsen az Isten, meg kell találnunk a hozzá vezető utat, ez pedig – meglepő módon – nem is olyan nehéz feladat.

A „spirituális birodalom” magasabb frekvencián létezik, mint ahogy mi a Földbolygó fizikai síkján létezünk. A frekvencia megértésének legjobb módja az, ha elképzelsz egy szobát, amely tele van emberekkel, akik szeretetet és örömet osztanak meg egymással. Ez a szoba könnyed, magas frekvenciájú érzésekkel rendelkezik, míg egy dühös és feszült emberekkel teli helyiségben nehéz, alacsony frekvencia uralkodik.

De hogyan növelhetjük a frekvenciánkat? Számos dolgot tehetünk rezgéseink növelése érdekében, de egyik sem fog működni addig, amíg meg nem tanulod a Lélekkel együtt szeretni önmagad és másokat. Egy adott pillanatban két lehetséges választásod van. Vagy megtanulod szeretni önmagad és másokat, vagy folyamatosan védekezel a fájdalom ellen és igyekszel elkerülni a felelősséget. Ha az utóbbit választod, akkor különféle függőségek alakulhatnak ki, amelyek „segítségével” igyekszel megvédeni magad mindentől, ami kellemetlenül érinthet. Ha azonban az előbbi mellett teszed le a voksodat, akkor bátran vállalod a felelősséget a saját érzéseidért, tetteidért azáltal, hogy nem teszel olyasmit mással, amit nem szeretnéd, hogy veled tegyenek.

A rezgésedet többféle módszerrel is növelheted

Az imától kezdve a meditáción át, az éneklésig – ha tanulás helyett inkább védekezni akarsz, egyik módszer sem fog működni. Ennek az az oka, hogy amikor védeni akarod magad a fájdalomtól, nemes egyszerűséggel bezárod a szívedet, hogy ne érezd a fájdalmat. Ám ezen a zárt szíven keresztül semmi nem hatolhat át. A jó sem, az Isteni energia sem.
Mindannyian szabad akarattal érkeztünk erre a bolygóra, ami azt jelenti, hogy megválaszthatjuk a szándékunkat: nyitottnak vagy zártnak, szeretetteljesnek vagy nem szeretettnek, védekezőnek vagy felelősségteljesnek akarjuk érezni magunkat. Ahogyan a belélegzett levegő sem jut be a tüdődbe, amíg nem veszel levegőt, a szeretet, az erő és az isteni bölcsesség sem képes belépni addig a lényedbe, amíg nem döntesz az igaz szeretet mellett. Amikor valódi és tiszta szándékod van ezt megtanulni, frekvenciád automatikusan növekedni kezd.

Az alábbiakban javasolt tevékenységek egyike sem növeli a rezgéseidet a fentebb leírt szándék nélkül. Ám, ha ez a szándék meg van, segíthetnek abban, hogy növekedjen a frekvenciád.
 

Használd a képzeletedet

Hiszen a képzelőerő Istenadta ajándék, anélkül, hogy bíznánk ebben az ajándékban, lehetetlen kapcsolódnunk a belső spirituális útmutatásunkhoz. Ahogy elkezdesz barangolni a képzeletedben, növeled a rezgésedet, rákapcsolódsz a kreativitásod és inspirációd forrására. Abban a pillanatban tehát, amikor igazán elkezded használni a képzeletedet a frekvencia növelésére és az Istennel való kapcsolat megteremtésére, úgy fogod érezni, hogy a fantáziádat használod bizonyos dolgok pótlására.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL