LELKIPATIKA

7 ok, ami a 2017-es évet az egészséges "önzés" évévé teszi számodra

Gyakran épp akkor kapod meg az „önző” jelzőt, amikor a legjobb dolgokat teszed magaddal és az életeddel. Azonban belegondoltál abba, hogy amikor önző vagy, lehet, hogy éppen a legjobbat hozod ki magadból? Mikor a legjobbra törekszel és meghallod a belső hangodat, akkor megtanulod, hogyan válhatsz jobb emberré és tehess jót másokkal. Bizonyos értelemben az önzés tehát jó célt is szolgálhat.

 

Ha nem teszed magad az első helyre, és nem tudod, mi tesz boldoggá, soha nem fogod megismerni a saját korlátaidat. Igen, éppen az önzés az, ami megmutatja, ki is vagy valójában, függetlenül attól, hogy másoknak esetleg kárt okozol. Azonban mindazt, ami benned van, a világ és mások javára is fordíthatod, ha szeretetet és együttérzést is képes vagy adni. Hadd mutassuk meg neked, hogy miért érdemes 2017-ben egy kicsit önzővé válnod, és hogyan lehet ez előnyös számodra és a világ számára is.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

7. Javul a mentális egészséged

A mentális egészségi állapot ma igen nagy vitatémát képez. Mindenki él át rossz időszakokat, és ez nem jót tesz a mentális állapotának. Olykor súlyos betegségek is kialakulhatnak, amit még nehezebb kezelni az életben. Nem fontos, hogy most milyen a mentális állapotod, az önszeretet sokat fog segíteni. Ha jobbá teszed magad, a mentális állapotod is javul. Ez nem a kitartásról szól, hanem egyszerűen arról, hogy folytass pozitív beszélgetéseket, tevékenységeket, amik a mentális állapotodnak is jót tesznek. A meditáció és a jóga például sokat segít abban, hogy megszüntethess bizonyos betegségeket.

Ha szeretnél ilyen gyakorlatokat végezni, ne habozz segítséget kérni, hiszen mindenki kerülhet olykor a padlóra, de fel lehet állni, és nem kell szégyellned mindezt. Felelősséget kell vállalnod saját egészségedért, és segítséget kérni is tudni kell.

2017-re az üzenet tehát az, hogy szeresd önmagad, és éld meg az álmaidat. Tedd azt, ami igazán boldoggá tesz, és éleszd fel a tüzet a lelkedben, amit aztán ne hagyj, hogy mások kioltsanak – különösen nem saját magad.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL