LELKIPATIKA

7 lépés, hogy a Vonzás Törvénye szerint tudd kontrollálni az életedet

Szerző:
Szabó Anna
Sokan hajlamosan csupán abban gondolkodni, hogy kisebb célokat tűzzenek ki maguk elé. Fogyás, egészséges táplálkozás vagy a dohányzásról leszokás persze mind-mind jó dolog, de létezik ennél valami több. Amikor az életed minden területét kontrollálod, és bármilyen álmod valóra válhat. Mindez egyetlen dologgal jöhet létre, amit úgy hívnak, a Vonzás Törvénye.

Az Univerzum pontosan arra reagál, amit érzel és gondolsz, ami éppen a fejedben van. Sajnos a legtöbben csupán a valóságot élik meg, holott mindez már reakció.  Mindezt aztán dühvel, depresszióval próbálják oldani és szoronganak. Ha például vársz valamit és nem azt kapod, mérges vagy, és emiatt ismét csak nem azt szállítja neked az Univerzum, amit akarnál, a dühöd pedig csak egyre nő. Ez a ciklus aztán folyton ismétlődik.

Nem lenne ehelyett jobb valóban pozitívan állni a dolgokhoz, és így az Univerzum is olyan dolgokat tudna produkálni és szállítani, amik csak még boldogabbá tennének? Ha képes lennél megtalálni a módját annak, hogy a létező valóságtól, amiben benne élsz, függetlenné válj, akkor képes lennél egy új valóságot teremteni, és ez nem más, mint maga a Vonzás Törvénye. Ezáltal pedig mindent elérhetsz, amit akarsz. Ha szeretnéd elsajátítani a Vonzás Törvényét, akkor az alábbi 7 lépésre érdemes figyelned:

{KEPGALERIA}

vonzás törvénye lelkipatika univerzum
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL