LELKIPATIKA

7 kiváló stratégia, hogy megszabadulj a rossz karmától!

A súlyos karma sokféle kellemetlen formában jelentkezhet. Sokan ugyanolyan típusú embereket, munkahelyeket, betegségeket, eseményeket, baleseteket és szükségtelen terheket vonz be az életébe. A karmikus ciklusban való megrekedés úgy oldható fel, hogy elemzed a személyes karmádat, és megteszed a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megszüntesd azt az állapotot.

A rossz karma a haragot táplálja. Ez vonzza be azokat az embereket, akik még több okot adnak arra, hogy neheztelhess. Alkalmazd a gyakorlatban is az alábbi 7 stratégiát, hogy megszűnjenek a jelenlegi karmikus terheid, és új valóságot teremthess:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

4. Gyógyítsd be a régi sebeket

A harmadik szem kinyílása fontos folyamat. Olyan tevékenységeket hajts végre, amelyek táplálják a szellemet is, és jólétre buzdítanak minden szinten. Menj vissza és zárd be a nyitott ajtókat, engedd el a régi fájdalmakat és vigasztald meg a benned élő belső gyermeket. Olyan cselekedeteket hajts végre, amelyek a régen felhalmozott rossz karma ellen küzdenek, és hozzájárulnak a pozitív életszemléletedhez. Az idő nem gyógyítja meg az összes sebet – vannak, amelyek mélyebben gyökereznek. Csak a karma gyógyításával tudsz fejlődni a múlt kapcsán.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL