Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

7 kiváló stratégia, hogy megszabadulj a rossz karmától!

Szerző:
Szabó Anna
A súlyos karma sokféle kellemetlen formában jelentkezhet. Sokan ugyanolyan típusú embereket, munkahelyeket, betegségeket, eseményeket, baleseteket és szükségtelen terheket vonz be az életébe. A karmikus ciklusban való megrekedés úgy oldható fel, hogy elemzed a személyes karmádat, és megteszed a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megszüntesd azt az állapotot.

A rossz karma a haragot táplálja. Ez vonzza be azokat az embereket, akik még több okot adnak arra, hogy neheztelhess. Alkalmazd a gyakorlatban is az alábbi 7 stratégiát, hogy megszűnjenek a jelenlegi karmikus terheid, és új valóságot teremthess:

.

 

 

 

1.  Határozd meg a karmádat

A karma meghatározása azt jelenti, hogy megnézed azt, hogy az élet mely területein érzed jól vagy épp rosszul magad. A karrieredben rekedtél meg, vagy olyan szerelmi kapcsolatban vagy, amely nem halad előre? Hosszú ideig szenvedted el ugyanazokat a küzdelmeket egyes szeretteiddel?

Mindannyian szeretnénk egy olyan egyedülálló karmát, amely nem kívánt körülmények között zárol. Ehhez azonban tudnod kell, hogy hol vannak az akadályok, illetve mikor és hogyan kezdődött mindez? Az első lépés a karmikus csomók megragadása felé az, hogy visszatérj a probléma eredetéhez.

lelkipatika karma
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL