Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

7 jel, mely arra utalhat, hogy rontást raktak rád

Szerző:
Szabó Anna
Az ártó szándékot és a negatív energiákat megérzi az ember. Te is érzed néha úgy, hogy rontás van rajtad, de nem tudod mi az, és hogyan védekezz ellene? Megmutatjuk azt a 7 jelet, ami egyértelműen utalhat rá, hogy negatív energiák vesznek körül, és azt is megtudod, hogyan védekezhetsz ellenük

Olvasd végig az alábbi 7 jelet, és máris kiderül, mi az, amit a leggyakrabban tapasztalsz magad körül. Ám ne csak a jelekre összpontosíts, hanem a hozzájuk tartozó gyakorlatokra is. Meglátod, ezekkel a gyakorlatokkal könnyen száműzni tudod a negatív rezgéseket.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Meg akarnak kötni

Egyre beszűkültek a lehetőségeid, hiába küzdesz és dolgozol, mindenhol csak falakba ütközöl és semmi sem akar összejönni? Valami mindig keresztbe húzza a számításaidat. Esetleg már megfogalmaztad, hogy nem akarsz együtt lenni valakivel, de mégsem tudod megmondani neki, nem tudsz változtatni. Valószínűleg valaki szeretne megkötni, megakadályozni az előrehaladásban vagy a szabad akaratod gyakorlásában. A jó hír, hogy mindezt felismerted. Ez azt is jelenti, hogy nem sikerült, meg azt is, hogy viszonylag tisztán érzékeled a láthatatlan eseményeket is.

Vágd el a köteleket!

Ahhoz, hogy egy ilyen kötés tényleg megbéklyózzon, neked is el kellene fogadnod – ám ezzel alárendelnéd magad a rontó kötés küldőjének. Márpedig te ezt nem akarod, ugye? Tudod, hogy az ilyen lelkület nem lehet soha elég erős? Reméljük, igen. Vágd el, tépd ízekre, szakítsd el az ártó béklyókat, mert megteheted. Ha úgy érzed, nem tudod, azt jelenti, hogy a gát te magad vagy. Rossz útra pazarolod erődet, ahelyett, hogy a sajátodat járnád.

lelkipatika mágia varázslat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL