LELKIPATIKA

7 jel, hogy mentálisan fáradt vagy - Így orvosolhatod!

Érezted valaha, hogy nem bírod tovább? Kész, feladod, mert képtelen vagy koncentrálni, segítséget nyújtani? Ha igen, akkor a mentális fáradtság jeleit tapasztaltad magadon. Ezek a jelek biztosan ismerőnek tűnnek, amikor sok stresszt, feszültséget zaklatottságot tapasztalsz magad körül.

Mindannyian voltunk már fizikailag fáradtak, így jól ismerjük a fáradtság jeleit. A mentális fáradtság is hasonló, de mivel az agyad kontrollálja a testedet, ez jóval komolyabb. Most felülvizsgáljuk a mentális fáradtság jeleit, és azt is, hogyan harcolhatsz ellene.

 

6. Szinte minden kimegy a fejedből

A feledékenység és a memória kiesés szintén a mentális fáradtság jelei. Az agyad túl sok információt dolgoz fel egyszerre, így nem is emlékezhetsz mindenre. Később, amikor alszol, az agy eltárolja az emlékeket. Ez idő alatt nehezen, vagy egyáltalán nem tudsz koncentrálni, így jó, ha elkerülöd az olyan tevékenységeket, amelyek még mélyebbre taszítanak, vagy netán másokat is veszélybe sodorhatsz általa. Ilyen például a vezetés – ha megoldható, üljön más a kormányhoz, amíg talpra nem állsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL