LELKIPATIKA

7 jel, hogy mentálisan fáradt vagy - Így orvosolhatod!

Érezted valaha, hogy nem bírod tovább? Kész, feladod, mert képtelen vagy koncentrálni, segítséget nyújtani? Ha igen, akkor a mentális fáradtság jeleit tapasztaltad magadon. Ezek a jelek biztosan ismerőnek tűnnek, amikor sok stresszt, feszültséget zaklatottságot tapasztalsz magad körül.

Mindannyian voltunk már fizikailag fáradtak, így jól ismerjük a fáradtság jeleit. A mentális fáradtság is hasonló, de mivel az agyad kontrollálja a testedet, ez jóval komolyabb. Most felülvizsgáljuk a mentális fáradtság jeleit, és azt is, hogyan harcolhatsz ellene.

 

4. Jóval érzékenyebb, érzelmesebb vagy a megszokottnál

A depresszió és a szorongás egyaránt a mentális fáradtság tünetei, ugyanis reménytelennek érzed azt, hogy a jelenlegi helyzetből kimássz, vagyis azt, hogy mentálisan újra tiszta legyél. Ha mentálisan fáradt vagy, az olyan, mintha depressziós lennél, ugyanis a mentális energiád nagyon alacsony. Ilyenkor szorongsz, és úgy érzed, hogy a dolgok soha nem fognak javulni. Ha a helyzet olyan, amit nem tudsz kontrollálni, akkor haragot érzel azok iránt, akikről azt feltételezed, hogy szenvedésed okozói.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL