LELKIPATIKA

7 jel, hogy mentálisan fáradt vagy - Így orvosolhatod!

Érezted valaha, hogy nem bírod tovább? Kész, feladod, mert képtelen vagy koncentrálni, segítséget nyújtani? Ha igen, akkor a mentális fáradtság jeleit tapasztaltad magadon. Ezek a jelek biztosan ismerőnek tűnnek, amikor sok stresszt, feszültséget zaklatottságot tapasztalsz magad körül.

Mindannyian voltunk már fizikailag fáradtak, így jól ismerjük a fáradtság jeleit. A mentális fáradtság is hasonló, de mivel az agyad kontrollálja a testedet, ez jóval komolyabb. Most felülvizsgáljuk a mentális fáradtság jeleit, és azt is, hogyan harcolhatsz ellene.

 

3. Mentálisan blokkolva vagy

A mentális blokk az, amikor teljesen le vagy csapolva szellemileg, és képtelen vagy tovább gondolkodni. Hagyd abba a gondolkodással való próbálkozást addig, amíg az agyad mentálisan helyre nem áll. A mentális blokk úgy működik, mint egy „automatikus biztosíték”, amely meggátolja azt, hogy folyamatában történjenek a dolgok. Más szóval, nem tudod használni az agyadat, ugyanis amikor igazán fáradt vagy, az teljesen leblokkol. Bizonyára gyakran éreztél már ilyet…

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL