LELKIPATIKA

7 erős meggyőződés, mely megszabadít a negativitástól

Ahogyan az óceán összes vize, sem tud elsüllyesztetni egy hajót, amíg egy léken át be nem jut a belsejébe, addig a világ összes negativitása sem elég ahhoz, hogy földhöz vágjon téged, ha nem nő a fejedre. Nem könnyű pozitívnak maradni, ha negativitással vagy körül véve, de ne feledd, a döntés a kezedben van, így azt is te döntöd el, hogy miben hiszel.

 

Egyedül a kitartó és erős hited az, amely képes védelem alatt tartani a negativitással szemben. Íme, néhány meggyőződés, amelyekkel ki tudsz törni a csapdából.       

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Nem számít, mások mit mondanak rólad - az az ő problémájuk, nem a tiéd

Ne engedd, hogy mások véleménye, negativitása befolyásoljon. A negatív emberek képesek kellemetlenül és csúnyán bánni mindenkivel, akivel érintkeznek, nemcsak veled. Amit azonban állítanak vagy tesznek, az csak a saját valóságuk kivetülése. Ha tehát valaki megsért, ne feledd, annak tulajdonképpen semmi köze hozzád. Amit mások mondanak vagy tesznek, valamint ahogy gondolkoznak, az teljes egészében az önreflexión alapszik.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL