Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

6 módszer, ami szükséges ahhoz, hogy visszaemlékezz a korábbi életedre

Szerző:
Szabó Anna
Ha létezik olyan, hogy reinkarnáció, akkor miért nem emlékszel a korábbi életedre? Hiszen sokszor még arra sem emlékszel, hogy mi történt tavaly ilyenkor. A feledékenység egyfajta kozmikus kegyelem, hiszen nem lennél képes feldolgozni egyszerre az összes előző életedből származó emléket, örömöt, fájdalmat, kétséget, információt stb.

Hogyan lehetnél valaha is termelékeny, boldog és elégedett az itt és most pillanatában, ha folyamatosan az előző életedben történtek nyomasztanának? Éppen ezért, a saját védelmed érdekében ezekre alapesetben nem is emlékszel. Például irracionálisan félsz a pókoktól, vagy azonnal ellenszenvet érzel egy munkatársad iránt, netán éppen rejtélyes módon vonzódsz az indián kultúrához? Ki tudja, hogy ezek milyen emlékekből fakadnak. Ha érdekel, hogy mindez, hogyan kezdődött, akkor fejtsd meg a korábbi életed rejtélyét. Íme, néhány dolog, amit tehetsz:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ismerd meg azt, amit tényleg meg akarsz látni

Egyszer egy baráti társasággal voltam és beszélgettünk. Michelangelo volt a téma. Egyikünk elkezdte mondani, mennyire utálja a reneszánsz korszakot. Mivel nem igazán vagyok történelemrajongó, elkalandoztak a gondolataim. Ám azért olykor ránéztem a beszélőre. Hirtelen megláttam egy kalapot, ami megjelent a fején, amikor odanéztem, majd ismét odanéztem. Olyan volt, mint hogyha korabeli öltözékben lett volna, abból az időszakból. Teljesen biztos vagyok abban, hogy ő akkor élt, abban az időben, és valamiért minden percét utálta ennek.”

Ám itt jön a második figyelmeztetés, nem kell kíváncsiskodni más emberek életével kapcsolatban. Ez esetben a reneszánsz korszakot nem kedvelő barát iránt az a másik illető sem kíváncsiskodott, teljesen véletlenül történt ez a dolog. Néha ez csak úgy megtörténik. Figyeld, amit látsz! Meg kell tanulnod megvizsgálni a dolgokat, és másképpen látni és értelmezni azokat. A szokásostól eltérő módon. Például fogj egy széket és húzd a tükör elé, majd ülj le és nézz a tükörbe. Kicsit fordulj oldalra. Mi az első, amit meglátsz? Hasonlóképpen kell információt gyűjtened a múlttal kapcsolatban is, ezek az információk ugyanis segítenek abban, hogy miért történnek úgy a dolgok, ahogy, és segítenek szellemileg termékeny életet élni.

Az a fontos, hogy élj tudatosan, bánd meg a bűneidet és próbálj meg lelkileg fejlődni az itt és a most pillanatában. Ez az egész az itt és a most dolgáról szól.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL