Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

6 módszer, ami szükséges ahhoz, hogy visszaemlékezz a korábbi életedre

Szerző:
Szabó Anna
Ha létezik olyan, hogy reinkarnáció, akkor miért nem emlékszel a korábbi életedre? Hiszen sokszor még arra sem emlékszel, hogy mi történt tavaly ilyenkor. A feledékenység egyfajta kozmikus kegyelem, hiszen nem lennél képes feldolgozni egyszerre az összes előző életedből származó emléket, örömöt, fájdalmat, kétséget, információt stb.

Hogyan lehetnél valaha is termelékeny, boldog és elégedett az itt és most pillanatában, ha folyamatosan az előző életedben történtek nyomasztanának? Éppen ezért, a saját védelmed érdekében ezekre alapesetben nem is emlékszel. Például irracionálisan félsz a pókoktól, vagy azonnal ellenszenvet érzel egy munkatársad iránt, netán éppen rejtélyes módon vonzódsz az indián kultúrához? Ki tudja, hogy ezek milyen emlékekből fakadnak. Ha érdekel, hogy mindez, hogyan kezdődött, akkor fejtsd meg a korábbi életed rejtélyét. Íme, néhány dolog, amit tehetsz:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Aktiváld az álom állapotot

Az egyik legegyszerűbb módszer, amit tehetsz. Mielőtt aludni mennél, kérd azt, hogy bepillantást kaphass a múltba. Helyezz magad mellé egy jegyzetfüzetet és reggel írd le mindazt, amit álmodtál, és amire emlékszel. Lehet, hogy szükséged lesz néhány éjszakára, hogy feltöltődjön az agyad, de meg fog történni, ha tudatosan nem figyelsz erre. Minden elalvás előtt kérdezz meg olyan dolgokat, amikre kíváncsi lennél. Vigyázz azonban a híres ember szindrómával. Az ugyanis ego szereti a hírnevet és a szerencsét.

Tegyük fel, egyik reggel úgy ébredsz, hogy Napóleon vagy. Képzeld el, hogy Napóleon vagy, hiszen ez egy nagyszerű dolog. Ezzel szemben mi az igazság? A felsőbb éned Napóleon szeretne lenni, mivel ez egy archetipikus kép, egy szimbólum, mert például, lehet, hogy így viselkedsz a munkahelyen. A múlt vizsgálata olyan, mint egy felderítő misszió. Hasznos információkat gyűjtesz, majd összeraksz egy képet. Akár király voltál, akár koldus, nem ez a lényeg. Az a fontos, hogy mit tanultál, mit tapasztaltál, és hogyan tudod ezt kamatoztatni a jelenlegi életedben.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL