Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

6 lépés a lélek sebeinek begyógyításához

Szerző:
Szabó Anna
Olyan világot élünk, ahol mindenkinek komoly fókuszt kellene helyezni öngyógyításra. Fel kell ismernünk a mélyen gyökerező érzelmi felemelkedéseket, melyek létünk középpontjában állnak. A gyógyulás az előjelek és a nyugtalanság forrásának felismerésével kezdődik.

Miután felismertük, nagyon könnyű kezelni őket dokumentálással, belőlük tanulva, megszabadulva tőlük, és esetleg tovább haladva. Életünket mindaddig a célok elérése vezérli, ameddig csak emlékezni tudunk. Annyira, hogy feláldozzuk a lelki békénket, a boldogságunkat és az egészségünket a siker oltárán időnként.

Egy olyan világban élünk, ahol a túlóra normális, viszont az, hogy időt és energiát áldozzunk a kikapcsolódásra és a regenerálódásra, már nem fér bele. Hogyan lehetne a lehetetlent lehetségessé tenni? Ebben segít ez a 6 lépés:
 

Dokumentáld fájdalmadat

Tudtad, hogy az írás terápiás hatással is lehet rád? Az orvosok mindig leírják a tüneteket, majd ezt követi a diagnózis. Nekünk is le kell írnunk. Dokumentálhatjuk festéssel, írással vagy akár énekléssel is. Amint érzéseink nyilvánvalóvá válnak, bizonyos legitimitást kapnak. Ez azt is lehetővé teszi, hogy jobban megértsük a saját fájdalmainkat.
 

lelkipatika lélek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL