LELKIPATIKA

6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

Minden embernek van egy olyan veleszületett képesség, hogy képes ösztönösen megérezni dolgokat, és olykor lelki útmutatást kap. Sokan azonban elnyomják ezt magukban, vagy figyelmen kívül hagyják a jeleket. Pedig az első lépés mindehhez az, hogy egyszerűen tisztában kell lenned azzal, hogy létezik lelki ajándék.

Minél inkább ráhangolódsz erre a lelki, spirituális tudásra, annál inkább kapsz ilyen jellegű útmutatásokat, és annál jobban felismered ezeket a jeleket és üzeneteket. Az alábbiak a jelei annak, hogy lelki ajándékot kaptál:

 


 

5. Nagyon empatikus vagy

Néha az érzelmeid, amit tapasztalsz, valaki másnak az üzenetei. Képes vagy más fájdalmát átérezni akár fizikailag is.
Egy példa: volt egy férfi, aki időszakos fájdalmat érzett az oldalában, és emiatt ellátogatott az orvoshoz, ám ezek a fájdalmak tovább tartottak, egészen este 10-ig. Aztán a férfi kapott egy telefont a legjobb barátnőjének édesanyjától, miszerint a nő ER vizsgálaton vett részt, ami kimutatta, hogy egy vérrög keletkezett az agyában és majdnem elvesztette a babáját. Amikor megtudta ezt a hírt, megszűntek ezek a fájdalmak.

Nem feltétlenül kell ezek miatt a jelek miatt aggódni, hanem próbáld meg ezeket a jeleket, üzeneteket értelmezni és közölni a szeretteiddel az előérzeteidet. Amikor úgy érzed, hogy ingerlékeny vagy szomorú vagy, vizsgáld meg hogy ezek az érzelmek hozzád kapcsolódnak-e.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL