Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

Szerző:
Szabó Anna
Minden embernek van egy olyan veleszületett képesség, hogy képes ösztönösen megérezni dolgokat, és olykor lelki útmutatást kap. Sokan azonban elnyomják ezt magukban, vagy figyelmen kívül hagyják a jeleket. Pedig az első lépés mindehhez az, hogy egyszerűen tisztában kell lenned azzal, hogy létezik lelki ajándék.

Minél inkább ráhangolódsz erre a lelki, spirituális tudásra, annál inkább kapsz ilyen jellegű útmutatásokat, és annál jobban felismered ezeket a jeleket és üzeneteket. Az alábbiak a jelei annak, hogy lelki ajándékot kaptál:

 


 

5. Nagyon empatikus vagy

Néha az érzelmeid, amit tapasztalsz, valaki másnak az üzenetei. Képes vagy más fájdalmát átérezni akár fizikailag is.
Egy példa: volt egy férfi, aki időszakos fájdalmat érzett az oldalában, és emiatt ellátogatott az orvoshoz, ám ezek a fájdalmak tovább tartottak, egészen este 10-ig. Aztán a férfi kapott egy telefont a legjobb barátnőjének édesanyjától, miszerint a nő ER vizsgálaton vett részt, ami kimutatta, hogy egy vérrög keletkezett az agyában és majdnem elvesztette a babáját. Amikor megtudta ezt a hírt, megszűntek ezek a fájdalmak.

Nem feltétlenül kell ezek miatt a jelek miatt aggódni, hanem próbáld meg ezeket a jeleket, üzeneteket értelmezni és közölni a szeretteiddel az előérzeteidet. Amikor úgy érzed, hogy ingerlékeny vagy szomorú vagy, vizsgáld meg hogy ezek az érzelmek hozzád kapcsolódnak-e.

lelkipatika spirituális üzenet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL