LELKIPATIKA

6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

Minden embernek van egy olyan veleszületett képesség, hogy képes ösztönösen megérezni dolgokat, és olykor lelki útmutatást kap. Sokan azonban elnyomják ezt magukban, vagy figyelmen kívül hagyják a jeleket. Pedig az első lépés mindehhez az, hogy egyszerűen tisztában kell lenned azzal, hogy létezik lelki ajándék.

Minél inkább ráhangolódsz erre a lelki, spirituális tudásra, annál inkább kapsz ilyen jellegű útmutatásokat, és annál jobban felismered ezeket a jeleket és üzeneteket. Az alábbiak a jelei annak, hogy lelki ajándékot kaptál:

 


 

4. Rémálmok miatt forgolódsz

A szellemek világával legkönnyebben a gyermekek kerülnek kapcsolatba, nem ritkán van „képzeletbeli barátjuk”! Nem meglepő, hogy ha neked is vannak rémálmaid. Amikor alszol, akkor az agyhullámok másképp működnek, hasonlóan ahhoz, mint amikor még gyermek voltál. A szellemek ebben az állapotban próbálnak kapcsolatba lépni veled, és emiatt megtörténhet, hogy eleinte felébredsz vagy rémálmaid is lehetnek. Ha azt tapasztalod, mintha valaki gyengéden megrázna és kinyitod a szemedet, akkor mondd ezt: „Ez a fény, és én ébren vagyok, és szeretném meghallgatni, hogy mit szeretnél megosztani velem.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL