Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

Szerző:
Szabó Anna
Minden embernek van egy olyan veleszületett képesség, hogy képes ösztönösen megérezni dolgokat, és olykor lelki útmutatást kap. Sokan azonban elnyomják ezt magukban, vagy figyelmen kívül hagyják a jeleket. Pedig az első lépés mindehhez az, hogy egyszerűen tisztában kell lenned azzal, hogy létezik lelki ajándék.

Minél inkább ráhangolódsz erre a lelki, spirituális tudásra, annál inkább kapsz ilyen jellegű útmutatásokat, és annál jobban felismered ezeket a jeleket és üzeneteket. Az alábbiak a jelei annak, hogy lelki ajándékot kaptál:

 


 

3. Gyakran felébredsz hajnal 4:00 körül, és meglátogatod a fürdőszobát

Előfordulhat, hogy többször is felébredsz, hogy kimenj WC-re, de ez valami más. Bizonyos szellemi birodalmakkal való kapcsolat jele az, hogy ha 3 és 4 körül rendszeresen felébredsz. Ilyenkor a szellemek szeretnének veled kommunikálni, ezért nevezik ezt az időszakot „spirituális vagy kapcsolati órának” Fogadd el! Ha minden hajnalban következetesen ugyanakkor ébredsz fel, és csak egy néhány pillanatig felülsz az ágyban, akkor elképzelhető, hogy ilyesmiről lehet szó. Ilyenkor szintén egyfajta információt, lelki ajándékot kaphatsz, gondolatok, érzések, emlékek formájában.

lelkipatika spirituális üzenet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL