LELKIPATIKA

5 technika, mellyel jobban működhet életedben a Vonzás Törvénye

Hallottál a Vonzás Törvényéről, elméletben tudod is, hogy pontosan miről szól, de jó lenne néhány ötlet a gyakorlati megvalósításhoz? Ismerj meg 5 működő egyszerű technikát, és hatásukat, meglátod, könnyebben tudod majd érvényesíteni a törvényt.

 

Indulj el a siker felé!Ezekkel a gyakorlatokkal te is egyre sikeresebb leszel a saját életed megteremtésében. Az első két technika Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik című könyvéből származik, amelyben még számos más segítséget is találhatsz ebben a témában.

.

 

 

5. Jó tulajdonságok listája

Ha jobban akarod érezni magad, vegyél elő egy papírt, és kezdd el leírni annak az embernek a jó tulajdonságait, akit nagyon szeretsz. Tedd ezt annyi ideig, ameddig csak tudod. Aztán keress megint valakit, akit szeretsz, és ugyanígy írd le a jó tulajdonságait. Később megteheted ugyanezt az otthonoddal, a munkahelyeddel, bármivel kapcsolatosan. Így felturbózod a pozitív rezgéseket egy-egy dologban, és egyre magasabb és magasabb szintre kerülsz majd, és meg tanulsz a jóra fókuszálni. Ha már elég gyakorlatot szereztél, csinálhatod akár magadban is, de az írás mindig hatékonyabb, erősebb.

Alkalmazhatod ezt abban az esetben is, ha haragszol valakire, vagy javítani szeretnél egy emberi kapcsolatodon. Írj le minél több pozitív tulajdonságot az illetőről. Ez nem mindig egyszerű, az első öt tulajdonság után. De gondolkodj, és írj a haragosodról legalább harminc vagy még több jó tulajdonságot. Ha sikerül, megváltozik felé a kisugárzásod, és még az is lehet, hogy azonnal megoldódik a kettőtök kapcsolata.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL