LELKIPATIKA

5 technika, mellyel jobban működhet életedben a Vonzás Törvénye

Hallottál a Vonzás Törvényéről, elméletben tudod is, hogy pontosan miről szól, de jó lenne néhány ötlet a gyakorlati megvalósításhoz? Ismerj meg 5 működő egyszerű technikát, és hatásukat, meglátod, könnyebben tudod majd érvényesíteni a törvényt.

 

Indulj el a siker felé!Ezekkel a gyakorlatokkal te is egyre sikeresebb leszel a saját életed megteremtésében. Az első két technika Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik című könyvéből származik, amelyben még számos más segítséget is találhatsz ebben a témában.

.

 

 

4. Kérdezz!

De nem mindegy, hogy hogyan és mit. Tudnod kell, hogy ha felteszel bármilyen kérdést, az elméd automatikusan el kezdi keresni a választ. És mivel a valóságod annak fényében alakul, amit gondolsz, és ahogy érzel, belátható, hogy érdemes megfontolni, mire is kérdezel rá. Gondolj arra, amit szeretnél, és tedd fel kérdés formájában önmagadnak. Ne keresd a választ logikusan, megteszi majd a tudatalatti, és eljuttat a megfelelő rezgésszintre, ahhoz, hogy egyre közelebb kerülj a vágyadhoz. Mindenki tapasztalta már talán, hogy egy hétköznapi beszélgetés általában nem a pozitív történésekről szól. Ha találkozol valakivel és megvárod a választ a „Hogy vagy?” kérdésre, akkor legtöbb esetben rád zúdul egy panaszáradat. Tudd, hogy ez jelentősen befolyásolja a rezgésszintedet, hangulatodat. Érdemes ezért magunkban kérdező üzemmódban élni, pl: megkérdezni „Mért vagyok ennyire szerencsés? Mért vagyok ennyire boldog, gazdag, szép?” stb. Tedd ezt akkor is, ha még nem tartasz valójában ott, ahol szeretnél, mert mindig abból kapsz többet, ami a rezgéseid magját alkotja. Jó hír, hogy ha így teszel, a panaszkodó ismerősök is eltűnnek majd az életedből.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL