LELKIPATIKA

5 technika, mellyel jobban működhet életedben a Vonzás Törvénye

Hallottál a Vonzás Törvényéről, elméletben tudod is, hogy pontosan miről szól, de jó lenne néhány ötlet a gyakorlati megvalósításhoz? Ismerj meg 5 működő egyszerű technikát, és hatásukat, meglátod, könnyebben tudod majd érvényesíteni a törvényt.

 

Indulj el a siker felé!Ezekkel a gyakorlatokkal te is egyre sikeresebb leszel a saját életed megteremtésében. Az első két technika Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik című könyvéből származik, amelyben még számos más segítséget is találhatsz ebben a témában.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Forgasd le életed filmjét!

Írj egy forgatókönyvet az álmod megvalósulásáról, és képzeld el, meséld el. Dolgozd ki a lehető legrészletesebben, hogy fogsz majd kinézni, kik vesznek körül, milyen környezetben leszel, mit fogsz csinálni! Tudd, hogy amit írsz, az meg fog valósulni, méghozzá pontosan úgy, ahogyan leírtad. Jó gyakorlat ez annak tisztázására, hogy valóban meghatározd, mit is akarsz, hiszen minél részletekbe menőbben írod le vágyad filmjének forgatókönyvét, annál pontosabbá válik a valódi célod. Ha valami nem tetszik, megváltoztathatod, fogd fel játékosan, mert minél lazábban állsz hozzá, annál hamarabb meg lesz az eredmény is. Nem csak egy vágyra, hanem akár az egész életedre is alkalmazhatod ezt a technikát.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL