LELKIPATIKA

5 technika, mellyel jobban működhet életedben a Vonzás Törvénye

Hallottál a Vonzás Törvényéről, elméletben tudod is, hogy pontosan miről szól, de jó lenne néhány ötlet a gyakorlati megvalósításhoz? Ismerj meg 5 működő egyszerű technikát, és hatásukat, meglátod, könnyebben tudod majd érvényesíteni a törvényt.

 

Indulj el a siker felé!Ezekkel a gyakorlatokkal te is egyre sikeresebb leszel a saját életed megteremtésében. Az első két technika Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik című könyvéből származik, amelyben még számos más segítséget is találhatsz ebben a témában.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. A teremtő varázsdoboz

Ez egy nagyon jó játék. Fogj egy tetszőleges méretű dobozt. Nem kötelező, de jó, ha minél tetszetősebb. Írd rá, hogy „Minden, ami ebben a dobozban van, az VAN”. Majd nézegess magazinokat, keress képeket azokról a dolgokról, amiket szeretnél, vágd ki őket, és dobd bele a dobozba. Folyamatosan töltögesd a dobozkádat azokkal a dolgokkal, amikre vágysz. Nem csak tárgyi dolgokat tehetsz bele, egyszerűen írd le egy papírra a vágyott tulajdonságot, pl: magabiztosság, és rakd bele. Ez a technika segít egyre inkább a vágyaidra irányítani a figyelmedet. Minél kevesebb ellenállás és kétely van benned, annál hamarabb kezdenek majd el megvalósulni a vágyaid.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL