LELKIPATIKA

5 technika, mellyel jobban működhet életedben a Vonzás Törvénye

Hallottál a Vonzás Törvényéről, elméletben tudod is, hogy pontosan miről szól, de jó lenne néhány ötlet a gyakorlati megvalósításhoz? Ismerj meg 5 működő egyszerű technikát, és hatásukat, meglátod, könnyebben tudod majd érvényesíteni a törvényt.

 

Indulj el a siker felé!Ezekkel a gyakorlatokkal te is egyre sikeresebb leszel a saját életed megteremtésében. Az első két technika Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik című könyvéből származik, amelyben még számos más segítséget is találhatsz ebben a témában.

.

 

 

1. A túláradó nagyrabecsülés

Ez a gyakorlat akkor tesz nagyon jó szolgálatot, ha emelni szeretnéd a rezgésszintedet, vagy csak meg akarod őrizni pozitív lelkiállapotodat. Akkor is bevetheted, ha valakivel javítani szeretnéd a kapcsolatodat. Csinálhatod gondolatban, bárhol, bármikor. Nézz szét, ott, ahol éppen most vagy, és keress valami olyat, ami tetszik neked. Fókuszáld figyelmedet erre a dologra, és nyilvánítsd is ki magadban, hogy mennyire szép, nagyszerű, hasznos az a valami. Nézz mondjuk egy fára, és jelentsd ki magadban, hogy mennyire szép, nagy, öreg fa mellett haladsz el éppen. Ha egy forgalmas út mellett van ez a fa, akkor ismerd el a hasznosságát a levegő tisztításában. Ne keress negatív dolgokat, ne viszonyíts, pl., hogy egy fa nem elég, csak a jót, a pozitív dolgokat keresd, arra koncentráld a figyelmedet. Így egyre jobban fogod érezni magad, egyre több jót fogsz észrevenni, és mivel magasabb lett a kisugárzásod, egyre sikeresebb leszel, életed minden területén.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL