LELKIPATIKA

5 jel, miszerint durván netfüggő vagy

Nem kell szégyellni, úgyis tömegbetegségről beszélünk. Kétségtelenül varázslatos cucc az internet, sokan is vagyunk a rabjai. De néha azért csak ki kellene szállni a virtuális világból és az igazit élni, itt a valóságban, mielőtt teljesen beszippantana a net világa és semmi sem marad a valóságunkból, ami addigra szépen le fog épülni. Ez itt az 5 figyelmeztető jele annak, hogy talán neked is ideje volna leszállnod kicsit a kicsit a világhálóról!

3. Este ez az utolsó dolgod és reggel az első…

Jóformán nem is az esti puszi meg a „Jó éjszakát!” az utolsó, amit a párodnak vagy a gyereknek mondasz, hanem hogy még egyszer ránézz a beszélgetéseidre vagy játssz még egy kört. Aztán nagy nehezen csak odarakod az éjjeli szekrényre a tabletet vagy a telót, mert azért maradjon a közelben hátha üzit kapsz…
Reggel meg még ragacsos a szemed a csipától, a kávé le sem főt, de te már mész is bekapcsolni a gépet vagy nyúlsz a telefonhoz, hogy megnézd ki írt neked, egyáltalán mi újság van. Addig nem indulhat jól a nap, amíg nem csekkoltad a leveleidet és a többieket.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL